Συνάντηση Ζερβού-Θραψανιώτη

Συνάντηση Ζερβού-Θραψανιώτη

Κατά την συνάντηση – όπως έκανε γνωστό ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου – παρουσιάστηκε συνοπτικά η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ, για την επαναφορά και λειτουργία της οικονομίας

Η λειτουργία του Πανεπιστημιακού τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) στον Άγιο Νικόλαο,το δίκτυο μεταφοράς νερού από το Φράγμα Αποσελέμη, αλλά και θέματα που σχετίζονται με την σχολική στέγη στον Δήμο Αγίου Νικολάου, συζητήθηκαν στην συνάντηση που είχε σήμερα (23/6) ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, με τον βουλευτή Λασιθίου κ.
 Θραψανιώτη.

Κατά την συνάντηση – όπως έκανε γνωστό ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου – παρουσιάστηκε συνοπτικά η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ, για την επαναφορά και λειτουργία της οικονομίας, ενώ δόθηκε η ευκαιρία να συζητηθούν σημαντικά θέματα του Δήμου : (ΤΕΦΑΑ, δίκτυα νερού από το Φράγμα του Αποσελέμη προς τις κοινότητες : Ελούντα, Κριτσά, Μίλατο, Σίσι, Σχολική στέγη κ.α).

Μάλιστα όπως υπογράμμισε ο κ. Ζερβός, ο βουλευτής Λασιθίου, είναι ενήμερος για τα θέματα του Δήμου, τα οποία παρακολουθεί, ενώ δήλωσε ότι είναι κοντά μας στην διαδικασία διεκδίκησης.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ