Αντίστροφη μέτρηση για τον ΔΕΗ Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας!

​20 επαγγελματικές ομάδες, 140 υψηλού επιπέδου ποδηλάτες στην Κρήτη - Άγιος Νικόλαος, Ηράκλειο, Ρέθυμνο και Χανιά οι πόλεις που θα φιλοξενήσουν ετάπ και δράσεις!

Η Κρήτη και ειδικότερα το Ηράκλειο έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην αναβίωση του Ποδηλατικού Γύρου στην Ελλάδα που φέτος αναβιώνει ύστερα από πρωτοβουλία του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη στην χώρα μας.

Θυμίζουμε πως ο ΔΕΗ Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος συμπεριλαμβάνεται στο αγωνιστικό καλεντάρι της Διεθνούς Ομοσπονδίας (UCI), είναι κατηγορίας 2,1 Europe Tour και θα ολοκληρωθεί σε πέντε συναρπαστικές διαδρομές (ετάπ) από την Κρήτη ως τα Ιωάννινα.

Ο Άγιος Νικόλαος είναι η πόλη του την Δευτέρα του Πάσχα «ανοίγει» την αυλαία των Παράλληλων Εκδηλώσεων που έχουν ετοιμαστεί για τον ΔΕΗ Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας!

Οι δράσεις εξελίσσονται με τις τοπικές κοινότητες για τις τοπικές κοινωνίες, σκοπό έχουν να βάλουν το ποδήλατο στις καρδιές και στη ζωή μικρών και μεγάλων και υπηρετούν την εθνική στρατηγική οικονομικής και τουριστικής ανάπτυξης, όπου τα αθλητικά γεγονότα ταυτόχρονα επιτελούν εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό ρόλο.

Διαβάστε περισσότερα στο Capitano.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ