ΝΑΙ, ΡΕ ΟΦΗ! Το Κύπελλο στην Κρήτη μετά από 39 χρόνια!

ΕΓΡΑΨΕ ΙΣΤΟΡΙΑ Ο ΟΦΗ! Ο Όμιλος επικράτησε 3-2 του ΠΑΟΚ στην παράταση σε έναν συγκλονιστικό τελικό και κατέκτησε το δεύτερο κύπελλο, μετά το 1987! Και τώρα... θα «καεί» η Κρήτη!

VIDEOS: ΚΩΣΤΑΣ ΔΗΜΑΚΗΣ

Τι τελικό είδαμε! Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι-θρίλερ που τα είχε όλα, ο ΟΦΗ ανέβηκε στην κορυφή του Ψηλορείτη! Οι παίκτες-μαχητές του Χρήστου Κόντη επικράτησαν στην παράταση με 3-2 του ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό (Φούντας, Νους και Ισέκα τα ιστορικά γκολ) και η Κρητική ομάδα είναι η νέα κυπελλούχος Ελλάδας! Ο Ομιλος πανηγυρίζει το δεύτερο κύπελλο της ιστορίας του, μετά από αυτό του 1987!

Το πρώτο ημίχρονο του τελικού:

Ο τελικός ξεκίνησε με τον ΠΑΟΚ να μπαίνει πιο δυνατά στο παιχνίδι και να πιέζει τον ΟΦΗ χαλώντας του τη δημιουργία. Η ομάδα του Κόντη προσπάθησε να παίξει μπιλντ-απ αλλά δεν τα κατάφερνε και ο Δικέφαλος με μεγαλύτερη ορμή βρέθηκε τρεις φορές σε καλή θέση για γκολ, κάτι που τελικά σημείωσε στο 15ο λεπτό με κόρνερ.

Συγκεκριμένα, μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Κεντζιόρα γύρισε με το κεφάλι στον Μιχαηλίδη, ο οποίος από κοντά με κεφαλιά άνοιξε το σκορ στον τελικό. Ο ΟΦΗ, όπως και πέρυσι με τον Ελ Καμπί, δέχθηκε γκολ από στημένη φάση.

Το γκολ έβγαλε τον ΟΦΗ από το «καβούκι» του και οι παίκτες του Κόντη βγήκαν μπροστά θέλοντας να απαντήσουν, έχοντας με τον Φούντα το πρώτο σουτ, στο 18ο λεπτό.

Στο 28ο λεπτό ο ΟΦΗ βρήκε το γκολ της ισοφάρισης στην πρώτη φορά που επιτέθηκε σωστά. Ο Σενγκέλια βρήκε με γύρισμα από τα δεξιά τον Φούντα, ο οποίος με διπλή προσπάθεια έστειλε με σουτ την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1 στον τελικό!

Το γκολ έδωσε φτερά στον ΟΦΗ, ο οποίος έπαιζε πλέον με θάρρος, αφήνοντας πίσω του το κακό ξεκίνημα. Τον κανονικό ΟΦΗ τον είδαμε μετά το εικοσάλεπτο, με ένταση, κλεψίματα και πάθος, ενώ στο 40ο λεπτό ήταν η ομάδα που έφτασε κοντά στο δεύτερο γκολ με το δοκάρι του Φούντα. Ο σκόρερ του Ομίλου συνεργάστηκε άψογα με τον Σενγκέλια και εκτέλεσε στη γωνία, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι!

Το δεύτερο ημίχρονο του τελικού:

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε ιδανικά για τον ΟΦΗ. Αφού πρώτα έχασε μεγάλη ευκαιρία ο Νους, στη συνέχεια ο Αργεντινός στο 51ο λεπτό έφερε τον τελικό τούμπα! Συγκεκριμένα, σε μία υποδειγματική αντεπίθεση της Κρητικής ομάδας, ο Νους βρέθηκε σε θέση βολής, πλάσαρε εύστοχα τον Τσιφτσή και έκανε το 2-1 για τον Όμιλο!

Ο ΟΦΗ έκανε ό,τι καλύτερο στο ξεκίνημα του β' μέρους, παγώνοντας τον ΠΑΟΚ, αλλά και κάθε πλάνο του, παίρνοντας το προβάδισμα στο σκορ και το προβάδισμα για την κούπα. Αυτό που ήθελε πλέον, στο μεγάλο χρονικό διάστημα που απέμενε, είναι σωστή διαχείριση.

Πολύ ματς είναι αλήθεια δεν είδαμε λόγω των πολλών διακοπών, αλλά αυτό λίγη σημασία έχει, αφού ο χρόνος κυλούσε υπέρ του ΟΦΗ.

Στο 88' μετά από εκτέλεση φάουλ ο Κεντζιόρα πήρε την μπάλα με το κεφάλι, ο Κωστούλας απομάκρυνε την μπάλα πριν καταλήξει στα δίχτυα. Στον ΠΑΟΚ διαμαρτυρήθηκαν ότι η μπάλα πέρασε τη γραμμή, αλλά όπως φάνηκε δεν υπήρχε κάτι τέτοιο.

Στα δεκαπέντε λεπτά (!) των καθυστερήσεων η αύξηση του ΠΑΟΚ προς τον Ομιλο μεγάλωσε, αναζητώντας την ισοφάριση την ώρα που η Κρητική ομάδα αμυνόταν για να γράψει ιστορία. Δυστυχώς, ο Γερεμέγεφ στο 97' πλήγωσε τον Ομιλο ισοφαρίζοντας σε 2-2, σε μία φάση που ο Κόντης και όλος ο ΟΦΗ διαμαρτυρήθηκαν έντονα για φάουλ του Σαλσίδο στην αρχή της φάσης.

Το γκολ αυτό έκρινε την κανονική διάρκεια και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην ημίωρη παράταση σε ένα συγκλονιστικό τελικό, με αρκετή ένταση στο τέλος.

Η παράταση

Στο πρώτο μέρος της παράτασης ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που είχε την κατοχή, αλλά δεν απείλησε τον ΟΦΗ που έπαιζε κυρίως άμυνα σα να έδειχνε πως θέλει να πάει το ματς στα πέναλτι. Υπάρχει, βέβαια, η δικαιολογία πως ήρθε το 2-2 στις καθυστερήσεις, την ώρα που έδειχνε να κρατά στα χέρια του το κύπελλο.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους της παράτασης είχαμε νέο θρίλερ με δικαιωμένο τον ΟΦΗ και πέναλτι για χέρι του Χατσίδη που ορθώς το VAR κάλεσε τον διαιτητή Ευαγγέλου για να δει τη φάση!

Το πέναλτι στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους της παράτασης ανέλαβε ο Ισέκα, ο οποίος ευστόχησε για το 3-2!

Στο δεύτερο μέρος ο ΟΦΗ δεν κλείστηκε στο καβούκι του, έπαιξε πιο ψηλά αναγκάζοντας τον ΠΑΟΚ να αμυνθεί και αυτός και κυρίως να μην απειλήσει την Κρητική ομάδα. Ο Δικέφαλος ανέβασε την πίεση του όσο περνούσε ο χρόνος, αλλά δεν άλλαξε τίποτα και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή ήταν λυτρωτικό! Σε ένα συγκλονιστικό τελικό που έγραψε ιστορία, ο γίγαντας ΟΦΗ είναι ο νέος κυπελλούχος Ελλάδας!

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ:

ΤΕΛΟΣ! Ο ΟΦΗ ΕΙΝΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!!

Λίγο ακόμα έμεινε...

Οκτώ λεπτά ακόμα.

Στο μεταξύ, είχαμε νέο σεισμό ανοιχτά της Σητείας.

Τι τελικάρα βλέπουμε!

Δεκαπέντε λεπτά ακόμα για να γράψει ο ΟΦΗ ιστορία!

Άρχισε το δεύτερο μέρος της παράτασης!

Ο Λαμπρόπουλος στο ματς, μπαίνει αλλαγή. Στη θέση του Σενγκέλια.

Έληξε το πρώτο ημίχρονο της παράτασης.

Με το γκολ-πέναλτι του Ισέκα, ο ΟΦΗ προηγείται 3-2!!!!

Το πέναλτι στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους της παράτασης ανέλαβε ο Ισέκα, ο οποίος ευστόχησε για το 3-2!

ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΛ!!!!!!!!

Ηταν πεντακάθαρη η παράβαση!

Ο Ευαγγέλου δείχνει το σημείο του πέναλτι!

Πέναλτι για τον ΟΦΗ!

Το VAR στέλνει τον Ευαγγέλου για onfield review!

Ελέγχεται από τον Παπαπέτρου στο VAR η φάση.

Ξεκάθαρα η μπάλα βρίσκει το χέρι του Χατσίδη!

Για χέρι του Χατσίδη!

Έντονες διαμαρτυρίες των ανθρώπων του ΟΦΗ για χέρι!

Ένα επιπλέον λεπτό στο πρώτο μέρος της παράτασης.

Το μοναδικό πλάνο που έδειξε η Cosmote για τη φάση που διαμαρτύρεται ο ΟΦΗ και ο φάουλ πάνω στον Σαλσίδο, πριν το 2-2 του ΠΑΟΚ:

Image
Το μοναδικό πλάνο που έδειξε η Cosmote για τη φάση που διαμαρτύρεται ο ΟΦΗ και ο φάουλ πάνω στον Σαλσίδο, πριν το 2-2 του ΠΑΟΚ.

Ο ΟΦΗ θυμίζουμε παίζει χωρίς Νους και Φούντα που έγιναν αλλαγή, αφού έδειχναν ότι δεν μπορούν να συνεχίσουν.

Άρχισε το πρώτο ημίχρονο της παράτασης.

Ο Ισέκα μπαίνει στη θέση του Σαλσίδο στην παράταση.

Τέλος της κανονικής διάρκειας. Πάμε σε παράταση!

Ακόμη ένα λεπτό καθυστερήσεις.

Εντονες οι διαμαρτυρίες των ανθρώπων του ΟΦΗ!

Συγκεκριμένα, ο ΟΦΗ φωνάζει για φάουλ πάνω στον Σαλσίδο πριν από το γκολ του ΠΑΟΚ.

Ο Κόντης και ο ΟΦΗ διαμαρτυρήθηκαν έντονα για φάουλ στην αρχή της φάσης του 2-2.

Πέντε λεπτά ακόμα.

Εντονες διαμαρτυρίες στον ΟΦΗ.

Στο 97ο λεπτό ο Γερεμέγεφ κάνει το 2-2.

Δεκαπέντε λεπτά οι καθυστερήσεις!

Μένει να δούμε πόσες θα είναι οι καθυστερησεις.

Κι ο Κανελλόπουλος στη θέση του Κωστούλα.

Ο Λίλο στη θέση του Χριστογεώργου. Δεν μπορεί να συνεχίσει ο γκολκίπερ του ΟΦΗ. Στο 89ο λεπτό.

Δεν υπάρχει γκολ, συνεχίζεται το παιχνίδι! 

Διαμαρτύρεται για γκολ ο ΠΑΟΚ, ότι έχει περάσει τη γραμμή. Θα ελεγχθεί η φάση.

Τουλάχιστον 10 θα είναι τα λεπτά των καθυστερήσεων.

Ο Θεοδοσουλάκης στη θέση του Φούντα, ο Αποστολάκης στη θέση του Νους. Στο 78ο λεπτό.

O συγκλονιστικός πανηγυρισμός του Νους με τη μητέρα του μετά το 2-1:

Facebook

Συνεχίζεται ο τελικός.

Ξανά διακοπή στον τελικό, ο Χριστογεώργος στο έδαφος με κράμπες.

Συνεχίζει τελικά ο επόπτης. Κι άρχισε ξανά ο τελικός μετά από ένα πεντάλεπτο καθυστερήσεων.

Δείτε το 1-2 του ΟΦΗ με τον Νους:

Facebook

Διακοπή στον τελικό λόγω του τραυματισμού του βοηθού διαιτητή. Φαίνεται πως θα έχουμε αλλαγή επόπτη.

Τρομερό στιγμιότυπο μετά το γκολ του Νους, με τον Αργεντινό να τρέχει στις εξέδρες και να αγκαλιάζει τη μητέρα του, πανηγυρίζοντας μαζί της με λυγμούς!

Ο ένας εκ των βοηθών έπεσε στο έδαφος, πιάνοντας το πόδι του.

Ο ΟΦΗ φέρνει τούμπα τον τελικό και παίρνει το προβάδισμα στο σκορ!

2-1 ο ΟΦΗ στο 51ο λεπτό!

ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΛ Ο ΟΦΗ! Υποδειγματική αντεπίθεση του ΟΦΗ, ο Τιάγκο Νους από κοντά πλασάρει τον Τσιφτσή και κάνει το 2-1 για τον ΟΦΗ!!!!

48ο λεπτό: Μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΗ με τον Τιάγκο να πλασάρει αδύναμα από κοντά, ο Τσιφτσής μπλόκαρε. Δεν είχε καλή ισορροπία ο Αργεντινός.

47ο λεπτό: Σουτ του Τάισον από την περιοχή, η μπάλα έφυγε άουτ.

Δείτε το 1-1 του Φούντα:

Facebook

Χωρίς αλλαγές οι δύο ομάδες.

Άρχισε το δεύτερο ημίχρονο.

Τέλος πρώτου ημιχρόνου στο Πανθεσσαλικό. ΠΑΟΚ-ΟΦΗ 1-1.

44ο λεπτό: Μακρινό σουτ του Κωνσταντέλια, η μπάλα άουτ.

Δοκάρι για τον ΟΦΗ με τον Φούντα στο 40ο λεπτό! Μετά από πάσα του Σενγκέλια.

Συμπληρώσαμε 35 λεπτά στον αγώνα.

Πολύ καλός ο ΟΦΗ, άφησε πίσω το κακό ξεκίνημα και πιέζει τον ΠΑΟΚ.

Σκληρό μαρκάρισμα του Κένι στον Νους, έμεινε ατιμώρητο!

Σουτ του Ζίβκοβιτς, η μπάλα λίγο άουτ.

Σηκώθηκε για ζέσταμα ο Αποστολάκης.

Στο έδαφος τραυματισμένος ο Φούντας.

1-1 στο 28ο λεπτό.

Μετά από γύρισμα του Σενγκέλια, ο Φούντας με διπλή προσπάθεια σκοράρει και κάνει το 1-1 στον τελικό!

ΓΚΟΛ Ο ΟΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΥΝΤΑ!

18ο λεπτό: Μακρινό σουτ του Φούντα, μπλόκαρε ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ.

Η φάση ελέγχθηκε και στο VAR. To γκολ μετράει.

15ο λεπτό: Γκολ για τον ΠΑΟΚ από τον Μιχαηλίδη. 1-0 ο ΠΑΟΚ με κεφαλιά.

Συγκλονιστικές στιγμές: Ο κόσμος του ΟΦΗ τίμησε τα αδικοχαμένα Αετόπουλα του ΠΑΟΚ που σκοτώθηκαν στο τροχαίο στη Ρουμανία:

10ο λεπτό: Πλασέ του Ζίβκοβιτς από το ύψος του πέναλτι, η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.

7ο λεπτό: Σουτ του Κωνσταντέλια μέσα από την περιοχή, η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.

3ο λεπτό: Κεφαλιά του Κεντζιόρα, μετά από εκτέλεση φάουλ, η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.

Ο ΟΦΗ παίζει με πορτοκαλί φανέλα και μαύρο σορτσάκι. Ο ΠΑΟΚ με τις κλασικές ριγέ εμφανίσεις.

Άρχισε ο τελικός!

Ο ΟΦΗ στη σέντρα.

Όλα έτοιμα για τη σέντρα.

Οι οθόνες έχουν πάρει "φωτιά" σε σπίτια, καφετέριες, καφενεία και καταστήματα στο Ηράκλειο για το μεγάλο ματς.

Οι φίλοι του ΟΦΗ έκαναν Γεντί Κουλέ το Πανθεσσαλικό:

Image
Οι φίλοι του ΟΦΗ έκαναν Γεντί Κουλέ το Πανθεσσαλικό:
Photo Credits: @imageonline
Image
Οι φίλοι του ΟΦΗ έκαναν Γεντί Κουλέ το Πανθεσσαλικό:
Photo Credits: @imageonline

Η ατμόσφαιρα νωρίτερα στο Πανθεσσαλικό, κατά την είσοδο των δύο ομάδων:

Υπενθυμίζουμε τις ενδεκάδες των δύο ομάδων:

ΟΦΗ: Χριστογέωργος, Πούγγουρας, Κρίσμανιτς, Κωστούλας, Αθανασίου, Ανδρούτσος, Καραχάλιος, Σενγκέλια, Νούς, Φούντας, Σαλσίδο.

ΠΑΟΚ: Τσιφτσής, Κένι, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Μεϊτέ, Οζντόεφ, Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Μύθου

Τραγικές οι συνθήκες για τους δημοσιογράφους και ερασιτεχνισμοί από την ΕΠΟ. Τεράστιο το πρόβλημα με το ίντερνετ και εύλογα υπάρχουν έντονα παράπονα.

Το συγκινητικό πανό για τους αδικοχαμένους φίλους του ΠΑΟΚ που σκοτώθηκαν στο τροχαίο στη Ρουμανία:

Image
Το συγκινητικό πανό για τους αδικοχαμένους φίλους του ΠΑΟΚ που σκοτώθηκαν στο τροχαίο στη Ρουμανία

Αποθέωση από τον κόσμο του ΟΦΗ στους ποδοσφαιριστές που βγήκαν για προθέρμανση:

Facebook

Η εικόνα στις εξέδρες των φίλων του ΟΦΗ στο Πανθεσσαλικό, αυτή την ώρα:

Image
Η εικόνα στις εξέδρες των φίλων του ΟΦΗ στο Πανθεσσαλικό, αυτή την ώρα

Η ενδεκάδα του ΟΦΗ: Χριστογέωργος, Πούγγουρας, Κρίσμανιτς, Κωστούλας, Αθανασίου, Ανδρούτσος, Καραχάλιος, Σενγκέλια, Νούς, Φούντας, Σαλσίδο.

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Τσιφτσής, Κένι, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Μεϊτέ, Οζντόεφ, Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Μύθου

Ο κόσμος του ΟΦΗ παίρνει θέση στο Πανθεσσαλικό και δίνει τα προγνωστικά για το μεγάλο ματς:

Απίστευτη είναι η ταλαιπωρία του κόσμου του ΟΦΗ που προσπαθεί να μπει στο Πανθεσσαλικό για τον τελικό κυπέλλου betsson.

Ενώ οι φίλαθλοι άρχισαν να καταφτάνουν στο γήπεδο από τις 16.30, όπως προβλεπόταν, γίνεται απ' έξω ένας τεράστιος χαμός με ουρές. Η ενημέρωση που έχει δοθεί στην ΠΑΕ ΟΦΗ είναι ότι δεν εχουν αρκετά... σκανεράκια, τα οποία τσεκάρουν τα εισιτήρια.

Την ίδια στιγμή, βέβαια, από την πλευρά του ΠΑΟΚ μια χαρά ροή έχουν, δεν παρουσιάζονται ουρές και μάλλον... έχουν πολλά σκανεράκια.

Γιάννης Δανδάλης στο Cretalive: «Τα καλύτερα είναι μπροστά για τον ΟΦΗ».

Εξω από το ξενοδοχείο του ΟΦΗ βρέθηκαν εκατοντάδες οπαδοί για να «ντοπάρουν» ψυχολογικά την αποστολή.

Η αποστολή του ΟΦΗ αναχώρησε από το ξενοδοχείο που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης του Βόλου, λίγο μετά τις 17:30 με προορισμό το Πανθεσσαλικό.

Φωτογραφίες μέσα από το Πανθεσσαλικό, στις εξέδρες των φίλων του ΟΦΗ:

Image
Φωτογραφίες μέσα από το Πανθεσσαλικό, στις εξέδρες των φίλων του ΟΦΗ
Photo Credits: @Cretalive.gr
Image
Φωτογραφίες μέσα από το Πανθεσσαλικό, στις εξέδρες των φίλων του ΟΦΗ
Photo Credits: @Cretalive.gr
Image
Φωτογραφίες μέσα από το Πανθεσσαλικό, στις εξέδρες των φίλων του ΟΦΗ
Photo Credits: @Cretalive.gr

O κόσμος του ΟΦΗ καταφτάνει συνεχώς στο Πανθεσσαλικό:

Image
O κόσμος του ΟΦΗ καταφτάνει συνεχώς στο Πανθεσσαλικό:
Image
O κόσμος του ΟΦΗ καταφτάνει συνεχώς στο Πανθεσσαλικό:

Γενέθλια στο Βόλο, με... πολύ ΟΦΗ, για την 8χρονη Ελένη από το Ηράκλειο! Δείτε το video.

Στ. Αρναουτάκης στο Cretalive: «Να ευχηθούμε να φέρουμε το κύπελλο στην Κρήτη»

Facebook

Δείτε εδώ όλα όσα έγιναν στον Βόλο από το πρωί του Σαββάτου με αναλυτικά ρεπορτάζ.

Στα αξιοσημείωτα, ο ΟΦΗ παίζει τελικό για πρώτη φορά εκτός Ολυμπιακού Σταδίου (οι τρεις προηγούμενες ήταν στο ΟΑΚΑ, εκεί που γράφτηκε και το έπος του 1987), ενώ στο Πανθεσσαλικό ο Χρήστος Κόντης πανηγύρισε πριν από δύο χρόνια το κύπελλο, τον πρώτο του τίτλο ως προπονητής, όντας τεχνικός του Παναθηναϊκού. Αντίπαλος τότε ήταν και πάλι ομάδα της Θεσσαλονίκης, όπως απόψε (ο Άρης).

Ο ΟΦΗ έχει μία κατάκτηση κυπέλλου, το 1987 στον τελικό επί του Ηρακλή, ενώ έχει παίξει ακόμη δύο φορές, το 1990 και πέρυσι, αμφότερες με τον Ολυμπιακό, όπου μέτρησε ισάριθμες ήττες.

Τυπικά γηπεδούχος στον τελικό είναι ο ΠΑΟΚ και γι' αυτό αναγράφεται πρώτος.

Θυμίζουμε πως ο ΟΦΗ αν κατακτήσει το κύπελλο, τότε θα βγει οριστικά στην Ευρώπη τη νέα σεζόν. Συγκεκριμένα, θα μπει απευθείας στα πλέι οφ του Europa League, που σημαίνει πως του χρόνου θα έχει εξασφαλισμένα 8 ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Τώρα συνεχίζουμε εδώ για όλα όσα γίνονται στο Πανθεσσαλικό και φυσικά για την εξέλιξη της σπουδαίας αναμέτρησης που κρίνει τον πρώτο τίτλο της σεζόν.

To Cretalive.gr βρίσκεται στον Βόλο και από νωρίς μέσω του live pregame σας μεταφέρει ρεπορτάζ, παραλειπόμενα, videos και φωτογραφίες.

Η τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα θα γίνει από το Cosmote Sport 1.

Η σέντρα του μεγάλου αγώνα στο Πανθεσσαλικό είναι προγραμματισμένη για τις 20:30.

Από εδώ θα ενημερώνεστε για την εξέλιξη του τελικού κυπέλλου betsson ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον ΠΑΟΚ.

Καλησπέρα σας! 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση