Από τους Συριζαίους στους…Ελασίτες!

Στον απόηχο της ανακοίνωσης του νέου κόμματος από τον Αλ. Τσίπρα

Έχουν αρχίσει οι συζητήσεις, τα λογοπαίγνια και οι αντιδράσεις στο διαδίκτυο για το όνομα του νέου κόμματος του Αλέξη Τσίπρα που αλήθεια είναι, κρατήθηκε επτασφράγιστο μυστικό όλο αυτό το διάστημα. 

Μάλιστα, κάποιοι θυμήθηκαν και το παλιό νεοδημοκρατικό σύνθημα « ΕΛΑΣ - ΕΛΑΣ Αντώνης Σαμαράς», θέλοντας να δείξουν πως φτάνει κι ως το μετερίζι της συντηρητικής παράταξης ή θέλει να τον υπερκεράσει επικοινωνιακά. 

Άλλοι θυμήθηκαν τον χαμό που είχε γίνει όταν ονομάστηκε έτσι η ελληνική αστυνομία και το συνδύασαν κάποιοι τότε με το όνομα του Ελληνικού Απελευθερωτικού Στρατού, του στρατού αντίστασης την περίοδο της κατοχής του ΕΛΑΣ, ενώ βέβαια πολλοί διερωτώνται αν τώρα οι Συριζαίοι θα επικαλούνται… Ελασίτες !

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση