Κωνσταντινούπολη: Ταύρος έσπασε βιτρίνα και μπούκαρε σε κομμωτήριο - Οι πελάτες έτρεχαν να σωθούν (Βίντεο)

Το περιστατικό σημειώθηκε σε περίοδο εορταστικών προετοιμασιών για το Eid, με αποτέλεσμα να υπάρξουν και σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που σχολίασαν χιουμοριστικά το γεγονός

Σκηνές αναστάτωσης σημειώθηκαν στην Τουρκία και πιο συγκεκριμένα στην Κωνσταντινούπολη, όταν ένας ταύρος ξέφυγε από τον ιδιοκτήτη του και προκάλεσε σοβαρές ζημιές σε κομμωτήριο.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, το ζώο έσπασε τη βιτρίνα ενός κομμωτηρίου και στη συνέχεια εισέβαλε μέσα στον χώρο, προκαλώντας πανικό σε εργαζόμενους και περαστικούς. Οι παρευρισκόμενοι προσπάθησαν να απομακρυνθούν άμεσα, ενώ η κατάσταση χαρακτηρίστηκε ιδιαίτερα επικίνδυνη λόγω του απρόβλεπτου κινδύνου.

Το περιστατικό σημειώθηκε σε περίοδο εορταστικών προετοιμασιών για το Eid, με αποτέλεσμα να υπάρξουν και σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που σχολίασαν χιουμοριστικά το γεγονός. Ωστόσο, οι αρχές αντιμετωπίζουν το συμβάν ως σοβαρό ζήτημα ασφάλειας.

Δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί, ενώ διερευνώνται οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ο ταύρος κατάφερε να διαφύγει από τον έλεγχο του ιδιοκτήτη του.

Tweet URL

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση