Έγινε έξαλλος επειδή η κοπέλα του πήγε για μπάνιο - Την απείλησε με μαχαίρι
Ο 20χρονος εντοπίστηκε άμεσα και συνελήφθη
Ένα ακόμη περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, με πρωταγωνιστές ένα νεαρό ζευγάρι 20χρονων, καταγράφηκε στο Ηράκλειο, προκαλώντας την άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών αρχών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεαρή κοπέλα είχε μεταβεί σε παραλία του Δήμου Μαλεβιζίου για μπάνιο και ηλιοθεραπεία, γεγονός που φέρεται να ενόχλησε τον σύντροφό της. Όπως καταγγέλλεται, ο νεαρός έγινε έξαλλος, πήγε στο σημείο όπου βρισκόταν η 20χρονη και την απείλησε με μαχαίρι.
Άμεσα κινητοποιήθηκαν αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Μαλεβιζίου, οι οποίοι εντόπισαν τον 20χρονο και προχώρησαν στη σύλληψή του, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και το μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποίησε κατά το περιστατικό.
Ο νεαρός οδηγείται σήμερα ενώπιον της Δικαιοσύνης.
Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο
- Ηράκλειο: στην ανακρίτρια ο φερόμενος ηθικός αυτουργός για τον εμπρηστικό μηχανισμό στην καφετέρια
- Ηρακλειο: Στο Αυτόφωρο ο 43χρονος Ζωνιανός για τον ΟΠΕΚΕΠΕ!
- Πανελλαδικές Εξετάσεις 2026: Το μήνυμα του Δημάρχου Μινώα Πεδιάδας Βασίλη Κεγκέρογλου
