Λασίθι: Συναγερμός για την εξαφάνιση 55χρονης στη Σητεία

Αγνοείται από τις 26 Ιουλίου

Συναγερμός σήμανε στη Σητεία έπειτα από την εξαφάνιση 55χρονης γυναίκας. Πρόκειται για την Βασιλική Γκάγκα, η οποία αγνοείται από τις 26 Ιουνίου. Για την εξαφάνισή της, το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε την Πέμπτη 9 Ιουλίου.

Ο Οργανισμός άμεσα προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της, κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς της, καθώς συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Image
Ο Οργανισμός άμεσα προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της, κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς της, καθώς συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, “η Βασιλική Γκάγκα έχει ύψος 1.50 μ., είναι αδύνατη, έχει κοντά καστανά μαλλιά και μαύρα μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε είναι άγνωστο τι φορούσε. Έχει γύψο στο δεξί της πόδι.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple”.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Λασίθι

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση