«Κόβεται το ρεύμα, χάνεται και το ίντερνετ για ώρες» – Παράπονα κατοίκων στην Αμνισό
«Αναγκαζόμαστε να χρησιμοποιούμε δεδομένα κινητής τηλεφωνίας (5G), με επιπλέον οικονομική επιβάρυνση»
Αγαπητό Cretalive,
Κάθε φορά που διακόπτεται η ηλεκτροδότηση στην περιοχή μας, στην Αμνισό/Τομπρούκ, μένουμε χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο για πολλές ώρες και αναγκαζόμαστε να χρησιμοποιούμε δεδομένα κινητής τηλεφωνίας (5G), με επιπλέον οικονομική επιβάρυνση.
Το Σάββατο 11/7/2026 μείναμε χωρίς ίντερνετ για περίπου 24 ώρες. Και σήμερα, 14/7/2026, μετά από νέα διακοπή ρεύματος, δεν έχουμε σύνδεση από τις 15:30 και μετά.
Προσωπικά είμαι συνδρομητής της NOVA, όμως, απ' ό,τι φαίνεται, το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζουν και συνδρομητές άλλων παρόχων. Από όσο γνωρίζουμε, η αιτία είναι ότι δεν υπάρχουν εφεδρικές μπαταρίες (backup) για να συνεχίζει να λειτουργεί ο εξοπλισμός κατά τη διάρκεια των διακοπών ρεύματος.
Ένας κάτοικος της Αμνισού
- Μασταμπάς: Κάτοικοι καταγγέλλουν παρουσία ψύλλων στη Ρομαντική Γωνιά και ζητούν παρέμβαση
- "Όταν ο χώρος δεν είναι δομημένος δημοκρατικά, στη κοινωνία αποτυπώνεται έλλειμμα δημοκρατίας"
- Παράπονα για τις τιμές των εισιτηρίων στα λεωφορεία: «Πιο ακριβό αν πληρώσεις με POS»




