Ποινικές διώξεις στο ζευγάρι από την Άνω Σύρο για τον θάνατο της διασώστριας
Την Τρίτη οι απολογίες
Ποινικές διώξεις ασκήθηκαν από την Εισαγγελία Πρωτοδικών σε βάρος του ζευγαριού από την Άνω Σύρο, μετά την επίθεση που σημειώθηκε στην περιοχή.
Ο άνδρας που φέρεται να εμπλέκεται στην επίθεση κατηγορείται για θανατηφόρα σωματική βλάβη, ενώ σε βάρος της συζύγου του ασκήθηκε δίωξη για συνέργεια στην πράξη.
Οι δύο κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν ενώπιον των δικαστικών αρχών και έλαβαν προθεσμία προκειμένου να απολογηθούν στον ανακριτή την ερχόμενη Τρίτη.
Η υπόθεση βρίσκεται πλέον στα χέρια της Δικαιοσύνης, η οποία θα εξετάσει τα στοιχεία της δικογραφίας και τις απολογίες των δύο κατηγορουμένων.
- Συμμορία με «ερωτευμένα ζευγάρια» έκλεβε καταστήματα εστίασης στο κέντρο της Αθήνας
- Meteo: Μια ασυνήθιστη «φθινοπωρινή» διαταραχή στην καρδιά του καλοκαιριού
- Σταύρος Γεωργίου: Τελευταίο αντίο για τον δικηγόρο που δολοφόνησαν στο γραφείο του - Τραγικές φιγούρες οι δύο κόρες του




