Χανιά: Νεκρός κρατούμενος στο Αστυνομικό Τμήμα - Εντοπίστηκε με αυτοσχέδιο βρόχο

Ο 27χρονος άνδρας είχε προσαχθεί λίγα λεπτά νωρίτερα ως ύποπτος για διαρρήξεις σε οχήματα και στη συνέχεια συνελήφθη μετά από μήνυση σε βάρος του

Τραγική κατάληξη είχε η κράτηση ενός 27χρονου αλλοδαπού στο Αστυνομικό Τμήμα Χανίων, καθώς τα ξημερώματα της Τετάρτης 26 Αυγούστου εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του μέσα στα κρατητήρια και στη συνέχεια κατέληξε στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ., περίπου στη 01:00, αστυνομικός εντόπισε τον κρατούμενο σε λιπόθυμη κατάσταση, με αυτοσχέδιο βρόχο στον λαιμό, ο οποίος είχε κατασκευαστεί από είδος ρουχισμού του.

Οι αστυνομικοί έσπευσαν να του παράσχουν τις πρώτες βοήθειες και παράλληλα κλήθηκε το ΕΚΑΒ. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, όπου τελικά κατέληξε.

Είχε προσαχθεί λίγα λεπτά νωρίτερα

Όπως αναφέρεται, ο άνδρας είχε προσαχθεί στις 00:43 από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χανίων ως ύποπτος για διαρρήξεις σε οχήματα.

Στη συνέχεια συνελήφθη, έπειτα από μήνυση που υπέβαλε σε βάρος του άλλος αλλοδαπός, για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών. Η συγκεκριμένη πράξη φέρεται να είχε σημειωθεί στις 23:40 της 25ης Αυγούστου.

Για τον θάνατο του κρατούμενου ενημερώθηκε άμεσα ο αρμόδιος Εισαγγελέας, ενώ στο Αστυνομικό Τμήμα κλήθηκε και μετέβη Ιατροδικαστής.

Παράλληλα, βρίσκονται σε εξέλιξη όλες οι προβλεπόμενες δικονομικές και υπηρεσιακές ενέργειες, ενώ κινείται και η διαδικασία διοικητικής διερεύνησης του περιστατικού.

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και τα Χανιά

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση