Ταϊλάνδη: Αστυνομικός σκότωσε τη νηπιαγωγό σύζυγό του μέσα στο νηπιαγωγείο

Όλοι οι άλλοι, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών στο σχολείο, αναφέρθηκε ότι ήταν ασφαλείς.

Αστυνομικός στην Ταϊλάνδη φέρεται να πυροβόλησε και σκότωσε τη σύζυγό του μέσα σε ένα δημοτικό νηπιαγωγείο όπου εργαζόταν στην περιοχή Μπανγκ Λαμούνγκ περίπου στις 11 π.μ. σήμερα το πρωί, τοπική ώρα, πριν φύγει από το σημείο.

Η αστυνομία εντόπισε τον υπαστυνόμο Τασαπόνγκ Θόνγκθατς, τον φερόμενο ως δράστη, σε μια κατοικία και, επιχειρεί να τον πείσει να παραδοθεί.

Όλοι οι άλλοι, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών στο σχολείο, αναφέρθηκε ότι ήταν ασφαλείς.

Η αστυνομία που έσπευσε στο σημείο βρήκε το πτώμα μιας γυναίκας στον πρώτο όροφο της καντίνας. Αναγνωρίστηκε ως Παϊλίμ Θόνγκτατς, 48 ετών.

Βρέθηκε με τραύμα από πυροβολισμό κοντά στο αριστερό της αυτί. Ενας κάλυκας 9 χιλιοστών βρέθηκε κοντά.

Αρκετά παιδιά ήταν φοβισμένα και έκλαιγαν μετά τους πυροβολισμούς. Και οι 44 μαθητές μεταφέρθηκαν σε ασφαλή περιοχή μπροστά από το σχολείο και οι γονείς τους κλήθηκαν να τους παραλάβουν.

Μάρτυρες είπαν ότι ο δράστης διέφυγε από το σχολείο μετά τους πυροβολισμούς με αυτοκίνητο. Ενας 57χρονος μάρτυρας είπε στην αστυνομία ότι είδε έναν άνδρα να οδηγεί προς το σχολείο και να παρκάρει πριν πλησιάσει το θύμα και του μιλήσει. Στη συνέχεια άκουσε έναν πυροβολισμό.

Ο άνδρας επέστρεψε στη συνέχεια στο αυτοκίνητο και διέφυγε.

Η αστυνομία αργότερα αναγνώρισε τον φερόμενο ως δράστη ως τον υπολοχαγό Τασαπόνγκ, σύζυγο του θύματος. Η έρευνα προσπαθεί να προσδιορίσει το κίνητρο του εγκλήματος.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση