Ο Μίλτος Πασχαλίδης αποχαιρέτισε τον Γιώργο Μαζωνάκη με το «Ανήκω Σε Μένα»: Γεια σου Γιωργάρα, είπε
Ο καλλιτέχνης τίμησε τον Γιώργο Μαζωνάκη που πέθανε στα 54 του χρόνια
Τον Γιώργο Μαζωνάκη αποχαιρέτισε ο Μίλτος Πασχαλίδης, ερμηνεύοντας σε συναυλία του ένα από τα πιο γνωστά κομμάτια του εκλιπόντος καλλιτέχνη, το «Ανήκω Σε Μένα».
Ο τραγουδιστής έφυγε από τη ζωή την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου σε ηλικία 54 ετών από ανακοπή, ενώ βρισκόταν στην ιδιωτική κλινική Stem Cell στο Κολωνάκι. Από την ημέρα που έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του, οι συνάδελφοί του του τον τιμούν, ερμηνεύοντας κομμάτια του σε εμφανίσεις τους, αλλά και μέσα από αναρτήσεις που κάνουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Ο Μίλτος Πασχαλίδης αποφάσισε να πει το δικό του «αντίο» στον Γιώργο Μαζωνάκη, τραγουδώντας το «Ανήκω Σε Μένα» που κυκλοφόρησε το 1994. Σε βίντεο που έχουν δημοσιευτεί στο TikTok ο καλλιτέχνης ακούγεται να λέει «Γεια σου Γιωργάρα».
Social Embed
Social Embed
- Ο τιμοκατάλογος της κλινικής όπου πέθανε ο Μαζωνάκης: Από τα 300 ευρώ της επίσκεψης έως τις θεραπείες των 10.000 ευρώ
- Νέα σοβαρά επεισόδια στη δομή μεταναστών στις Σέρρες: Έκοψαν καλώδιο, βύθισαν τον χώρο στο σκοτάδι και επιχείρησαν να αποδράσουν
- Νεκρή μία 80χρονη μετά από τροχαίο στην Εύβοια



