Ηράκλειο: Ασφαλτοστρώσεις στην οδό Καστοριάς στον Κατσαμπά

Από την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου και για περίπου τέσσερις εργάσιμες ημέρες

Συνεχίζεται από το Δήμο Ηρακλείου η υλοποίηση του προγράμματος των ασφαλτοστρώσεων και αποκατάστασης φθορών οδοστρωμάτων, με στόχο τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Τμήματος Οδοποιίας του Δήμου Ηρακλείου από την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2026 θα ξεκινήσουν εργασίες φρεζαρίσματος και
ασφαλτόστρωσης στην οδό Καστοριάς στον Κατσαμπά από τη συμβολή της με την οδό Τσικαλάκη μέχρι τη συμβολή της με την οδό Πλάτωνος. Η διάρκεια των παραπάνω εργασιών, θα είναι περίπου 4 εργάσιμες ημέρες. Υπενθυμίζεται ότι μετά από κάθε ασφαλτόστρωση, ακολουθούν οι εργασίες ανύψωσης των φρεατίων στο ίδιο ύψος με την επιφάνεια της νέας ασφάλτου, καθώς και οι διαγραμμίσεις.

Η Δημοτική Αρχή ζητά την κατανόηση των δημοτών λόγω της αναγκαιότητας των παραπάνω εργασιών και επισημαίνοντας ότι η όποια αναστάτωση θα είναι προσωρινή ενώ τα έργα μόνιμα, παρακαλεί τους διερχόμενους να συμβουλεύονται τις σημάνσεις που καθορίζουν τις πορείες των οχημάτων.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση