Pizza Fan και Χωριάτικο: Δεσμεύονται όλα τα περιουσιακά στοιχεία των εμπλεκομένων – Εξαιρείται ο λογαριασμός μισθοδοσίας των εργαζομένων

“Παγώνουν” τα περιουσιακά στοιχεία των κατηγορουμένων στις δύο υποθέσεις μεγάλης φορολογικής απάτης σε Pizza Fan και Χωριάτικο.

Στο «πάγωμα» των τραπεζικών λογαριασμών των 23 συλληφθέντων για την υπόθεση απάτης της pizza fan προχωρά η Αρχή για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος, προκειμένου να ελεγχθούν τα οικονομικά και περιουσιακά στοιχεία των εμπλεκόμενων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, από τη δέσμευση θα εξαιρεθεί ο εταιρικός λογαριασμός προκειμένου να μπορέσει να καταβληθεί η μισθοδοσία των εργαζομενων και οι εργατικές εισφορές.

Παράλληλα με εντολή του επικεφαλής της ανεξάρτητης Αρχής, επίτιμου Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, κ. Χαράλαμπου Βουρλιώτη, έχουν ήδη δεσμευθεί όλοι οι λογαριασμοί, τραπεζικές θυρίδες και λοιπά περιουσιακά στοιχεία των 59 συλληφθέντων και των εταιρειών αυτών για την υπόθεση απάτης στην αλυσίδα φούρνων «Χωριάτικο».

Στόχος της ανεξάρτητης Αρχής είναι η εφαρμογή των μέτρων δέσμευσης να μην οδηγήσει σε πρόσθετες επιβαρύνσεις για τους εργαζομένους, οι οποίοι δεν φέρονται να έχουν ευθύνη για τις υπό διερεύνηση υποθέσεις.

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση