Αρπάχτηκαν Δούκας και Καφαντάρης στην ΚΕΔΕ: «Φύγε από εδώ, δεν ντρέπεσαι λιγάκι»

Νοθεία καταγγέλλει ο δήμαρχος Αθηναίων

Μεγάλη ένταση ξέσπασε στο συνέδριο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), όταν ο Χάρης Δούκας, αμφισβήτησε ανοιχτά τη διαδικασία της ψηφοφορίας, κάνοντας λόγο για καταγγελίες περί νοθείας και ζητώντας να πραγματοποιηθεί ονομαστική καταμέτρηση.

«Ονομαστική τώρα», φώναζε ο δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, επιμένοντας στο αίτημά του και προκαλώντας έντονες αντιδράσεις από τους παρευρισκόμενους που φώναζαν «μετρηθείτε».

Η ένταση κορυφώθηκε όταν ο γενικός γραμματέας της ΚΕΔΕ και πρώην δήμαρχος Πύλου – Νέστορος, Δημήτρης Καφαντάρης, ανέβηκε στο βήμα, άρπαξε το μικρόφωνο και απευθύνθηκε σε έντονο ύφος προς τον δήμαρχο Αθηναίων.

«Φύγε από εδώ ρε, φύγε από εδώ. Δεν ντρέπεσαι λιγάκι; Έλα τώρα, νοθεία στην Αυτοδιοίκηση», φώναξε ο Δημήτρης Καφαντάρης.

Πηγή:newsit.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση