Έγινε το deal - Η Motor oil εξαγόρασε τη Thalis

Newsroom
Newsroom

Επεκτείνεται έτσι η δραστηριοποίηση στην κυκλική οικονομία

Σε εξαγορά του 100% της Thalis SA, ενός από τους δυναμικότερους εκπροσώπους στον τομέα της κυκλικής οικονομίας στην Ελλάδα, προχώρησε η Motor Oil.

Η Thalis SA η "ψυχή" της οποίας, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος υπήρξε ο αείμνηστος Βασίλης Παπαζήσης, ο οποίος "έφυγε" τόσο πρόωρα από τη ζωή τον περασμένο Αύγουστο περνά στα χέρια της Motor Oil.

Θυμίζουμε ότι η Thalis SA έχει υλοποιήσει πολλά έργα στην Κρήτη και άλλα έργα της είναι υπό εξέλιξη

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Motor Oil:

"Η ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ (ΕΛΛΑΣ) ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ Α.Ε. ανακοινώνει την υπογραφή συμφωνίας για την απόκτηση του συνόλου των μετοχών εκδόσεως της εταιρείας με την επωνυμία ΘΑΛΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Α.Ε. (ΘΑΛΗΣ Α.Ε.).

Η ΘΑΛΗΣ Α.Ε., η οποία ιδρύθηκε από τον εκλιπόντα Βασίλειο Παπαζήση, δραστηριοποιείται στον τομέα του περιβάλλοντος και ειδικά στο πεδίο της κυκλικής οικονομίας.

Προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ολοκληρωμένων βιώσιμων λύσεων στη διαχείριση στερεών υλικών και αποβλήτων, στη διαχείριση επεξεργασίας νερού και υγρών αποβλήτων καθώς επίσης και στην εξοικονόμηση πόρων, ενέργειας και χρήση ΑΠΕ στις υποδομές.

Η ολοκλήρωση της συναλλαγής θα λάβει χώρα με την εκπλήρωση συγκεκριμένων συμβατικών αιρέσεων, μεταξύ των οποίων, την έγκρισή της από την Επιτροπή Ανταγωνισμού.

Η ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ (ΕΛΛΑΣ) ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ Α.Ε. θα ενημερώνει το επενδυτικό κοινό σχετικά με την πορεία της συναλλαγής με μεταγενέστερες ανακοινώσεις ή μέσω των ενδιάμεσων και ετήσιων οικονομικών εκθέσεων".

Η Thalis πρωτοπορεί στον τομέα της κυκλικής οικονομίας, προσφέροντας ευρύ φάσμα ολοκληρωμένων βιώσιμων λύσεων στη διαχείριση στέρεων υλικών και αποβλήτων, επεξεργασίας νερού και υγρών αποβλήτων, στην εξοικονόμηση πόρων, ενέργειας και χρήση ΑΠΕ στις υποδομές. 

Επεκτείνεται έτσι η δραστηριοποίηση στην κυκλική οικονομία, μέσω της επαναχρησιμοποίησης, ανάκτησης, της αποκατάστασης και αξιοποίησης πόρων και παραγωγής φιλικότερων μορφών ενέργειας για το Περιβάλλον.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ