Κοντά σε συμφωνία για την εξαγορά της Δομικής Κρήτης ο Δημήτρης Κούτρας

Newsroom
Newsroom

Σε συνεργασία με ισχυρό όμιλο του τομέα των κατασκευών από την Κύπρο

Μεγαλώνει το επενδυτικό και επιχειρηματικό ενδιαφέρον για την Κρήτη, καθώς οι εξελίξεις σχετικά με το μεγάλο αναπτυξιακό έργο του ΒΟΑΚ έχουν θέσει το νησί το νησί στο επίκεντρο μελλοντικών σχεδιασμών ισχυρών "παικτών" στον τομέα των κατασκευών και των επενδύσεων. 

Όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, ο Δημήτρης Κούτρας, αντιπρόεδρος της INTRAKAT μέχρι πρότινος, βρίσκεται ένα βήμα πριν από την εξαγορά της Δομικής Κρήτης, εξέλιξη που θα του επιτρέψει την επιστροφή του στον κατασκευαστικό κλάδο.

Οι συμφωνίες για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου της "Δομικής Κρήτης" φαίνεται πως είναι προχωρημένες και οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Δημήτρης Κούτρας στο νέο αυτό εγχείρημα συμπράττει με ισχυρό κατασκευαστικό όμιλο από την Κύπρο με έντονη δραστηριοποίηση στη Μέση Ανατολή, που επιδίωκε να εισέλθει στην ελληνική αγορά. 

Το έργο του ΒΟΑΚ και το πλήθος των συνοδών έργων που αναπόφευκτα μπορεί να επιφέρει και φυσικά η διαχρονική οικονομική προοπτική της Κρήτης έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον του Δημήτρη Κούτρα ο οποίος υπενθυμίζεται ότι εξακολουθεί να διατηρεί ποσοστό 8,13% στην ΙΝΤΡΑΚΑΤ.

Με πληροφορίες από capital.gr 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη 

Πηγή: capital.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ