Ο Κρητικός Φούρνος Daily μας ανοίγει τα εργαστήριά του: Δείτε το βίντεο!

Ελίνα Φαρσάρη
Ελίνα Φαρσάρη

Δοκιμάζουμε τα βραβευμένα και πεντανόστιμα πασχαλινά γλυκά και αρτοσκευάσματα

Ανεξίτηλες στη μνήμη όλων μας, μένουν οι μυρωδιές της Μεγάλης Εβδομάδας, ειδικά όταν τα φρεσκοψημένα τσουρέκια και καλιτσούνια ξεφουρνίζονται διεγείροντας την όσφρηση! Εξάλλου, στην Κρήτη Πάσχα χωρίς αρτοσκευάσματα δεν μπορεί να εννοηθεί. Αυτήν ακριβώς την οσφρητική εμπειρία νιώσαμε μπαίνοντας στον Κρητικό Φούρνο Daily στη λεωφόρο Ικάρου, με τις μυρωδιές από τις εορταστικά στολισμένες προθήκες να κατακλύζουν τον χώρο. 

Κρητικός Φούρνος Daily

Ο κ. Νίκος Νικολιδάκης και οι συνεργάτες του άνοιξαν τα εργαστήρια του Κρητικού Φούρνου Daily για το Cretalive όπου παρακολουθήσαμε βήμα – βήμα ολόκληρη τη διαδικασία παρασκευής για τα πιο δημοφιλή γλυκίσματα του Πάσχα.

Κρητικός Φούρνος Daily
Νίκος Νικολιδάκης ιδιοκτήτης Κρητικού Φούρνου Daily

Μάλιστα, τα διάσημα “λυχναράκια” του Κρητικού Φούρνου Daily, είναι πλέον και βραβευμένα αποδεικνύοντας ότι η τήρηση της παράδοσης σε συνδυασμό με τις προσεκτικά επιλεγμένες πρώτες ύλες μπορεί να απογειώσει τα εδέσματα.

Στο βίντεο που ακολουθεί, κάνουμε τις πασχαλινές μας αγορές, ενώ ο κ. Νικολιδάκης μας μιλά για την τέχνη του αρτοποιού:


 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ