Ο ΣΕΥΦΑΝΗ θέτει νέα standards στα συστήματα ενδοδαπέδιας θέρμανσης

Newsroom
Newsroom

Πρόκειται για την ALUFLOOR, ένα σύγχρονο σύστημα ενδοδαπέδιας ή επιτοίχιας θέρμανσης, ξηράς δόμησης όπου οι μορφόπλακες είναι κατασκευασμένες από πολυστερίνη EPS300 με μερική ή ολική κάλυψη αλουμινίου.
Το σύστημα ALUFLOOR διατίθεται πανελλαδικά σε αποκλειστικότητα από μια Ηρακλειώτικη επιχείρηση, τον ΣΕΥΦΑΝΗ, αφήνοντας εντυπωσιασμένους τους πελάτες του για την απόδοση και την εξοικονόμηση που προσφέρει.

 Θεωρείται ως η πιο σύγχρονη και αποτελεσματική μορφή ενδοδαπέδιας θέρμανσης και αποτελεί την ιδανικότερη επιλογή για οικίες, ξενοδοχεία και χώρους γραφείων είτε πρόκειται για ανακαίνιση είτε πρόκειται για νέα εγκατάσταση.

 Τα ανταγωνιστικά της πλεονεκτήματα είναι πολλά και δημιουργούν σημαντικά οφέλη σε όσους την επιλέγουν. Καταρχήν, λόγω του αλουμινίου που καλύπτει τις μορφόπλακες, η θερμότητα διαχέεται ομαλά και γρήγορα σε όλη την επιφάνεια της ενδοδαπέδιας και ακτινοβολείται, μετατρέποντας όλο το πάτωμα σε θερμαντικό σώμα και όχι μόνο τα σημεία όπου περνάει η σωλήνα. Επίσης λόγω του πολύ χαμηλού ύψους εγκατάστασης, μόλις 2,5cm, αποτελεί το ιδανικότερο σύστημα για ανακαινίσεις, καθώς μπορεί να τοποθετηθεί σε ήδη υπάρχον πάτωμα χωρίς να χρειάζεται αποξήλωση της υπάρχουσας επιφάνειας. Ακόμα ένας λόγος για τον οποίο θεωρείται ιδανική σε ανακαινίσεις είναι το γεγονός ότι προσθέτει την χαμηλότερη δυνατή επιβάρυνση στην πλάκας του ορόφου με μόλις 3kg/m2.

Επιπλέον, λόγω της κατασκευής της με πολυστερίνη EPS300 προσφέρει αποτελεσματική ηχομόνωση και θερμομόνωση όπου κι αν εφαρμοστεί. Τέλος, το σύστημα της ALUFLOOR φέρει σωληνώσεις τύπου PERT με φράγμα οξυγόνου και μεγάλης διατομή Φ16, με συνέπεια την ταχύτερη απόκριση του συστήματος σε θέρμανση και την αποτελεσματικότερη ροή του νερού χωρίς προβλήματα εμφράξεων.

 Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και για τιμές που εκπλήσσουν ευχάριστα επικοινωνήστε με τους μηχανολόγους του ΣΕΥΦΑΝΗ στο 2810300933 και στο [email protected]

 

45095409

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ