Παγκρήτια Τράπεζα: Tον Ιανουάριο η λειτουργία θυγατρικής στον τομέα του factoring

Newsroom
Newsroom

Η Τράπεζα της Ελλάδας έδωσε το «πράσινο φως» για την νέα εταιρία

Το "πράσινο φως" για την ίδρυση και λειτουργία θυγατρικής εταιρίας που θα εξειδικεύεται σε υπηρεσίες factoring πήρε από την Τράπεζα της Ελλάδος η Παγκρήτια Τράπεζα, 
Η νέα εταιρία αναμένεται να ξεκινήσει τη λειτουργία της τον Ιανουάριο του 2024.

 
Σύμφωνα με πληροφορίες η νέα εταιρία θα πλαισιωθεί από έμπειρα στελέχη της αγοράς του factoring και θα παρέχει το σύνολο των προϊόντων και υπηρεσιών factoring που αφορούν τόσο σε εγχώριες όσο και σε διεθνείς συναλλαγές. 

Οι συγκεκριμένες υπηρεσίες παρέχονται ήδη στο εσωτερικό της τράπεζας, με την ίδρυση όμως της θυγατρικής εταιρείας, η Παγκρήτια ικανοποιεί έναν στρατηγικό της στόχο, που δεν είναι άλλος από την αναβάθμιση του επιπέδου εξυπηρέτησης των αναγκών της αγοράς. 

Η νέα υπηρεσία θα παρέχεται συνδυαστικά με τα υπόλοιπα προϊόντα επιχειρηματικής τραπεζικής της Παγκρήτιας, με σκοπό την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη κάλυψη των αναγκών των πελατών. Η υπηρεσία αποτελεί τμήμα του συνολικού μετασχηματισμού της Παγκρήτιας Τράπεζας με σταθερό στόχο τη δημιουργία ενός ανταγωνιστικού και πελατοκεντρικού τραπεζικού οργανισμού.

Οι υπηρεσίες factoring χρησιμοποιούνται από τις επιχειρήσεις, με στόχο τη γρήγορη άντληση κεφαλαίων κίνησης και διαχείρισης των απαιτήσεων τους από πελάτες τους.
 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ