Σκέψεις για νέα σημεία Nef Nef στην Κρήτη

Στέλλα Αυγουστάκη
Στέλλα Αυγουστάκη

Η εταιρεία παρουσίασε τα νέα της προϊόντα στις σειρές των amenities στην έκθεση Xenia που πραγματοποιήθηκε 25-27 Νοεμβρίου στο Metropolitan Expo.

Το άνοιγμα νέων σημείων στην Κρήτη εξετάζει η Nef Nef.  Η εταιρεία της οικογένειας Κλειδερή, που ιδρύθηκε το 1961 και σήμερα διοικείται από την δεύτερη γενιά, διατηρεί ήδη ένα showroom στο νησί και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο. Ωστόσο, η δυναμική που εμφανίζει η αγορά της Κρήτης κάνει την διοίκηση της Nef Nef να σκέφτεται το ενδεχόμενο να ενισχύσει την παρουσία της στο νησί και με νέα σημεία.

Σκέψεις για άλλους νομούς

Όπως μαθαίνουμε εξετάζονται οι προοπτικές άλλων νομών πλην του Ηρακλείου, οι ανάγκες του οποίου για την ώρα καλύπτονται από το κατάστημα της Λεωφόρου Κνωσού 145.

Σειρές amenities 

Η εταιρεία παρουσίασε τα νέα της προϊόντα στις σειρές των amenities στην έκθεση Xenia που πραγματοποιήθηκε 25-27 Νοεμβρίου στο Metropolitan Expo. Πρόκειται για το νέο business unit της εταιρείας, που ενισχύεται από τη συνεργασία με τον ολλανδικό οίκο Rituals, τα προϊόντα του οποίου προβλήθηκαν και στην έκθεση.

Το δίκτυο πωλήσεων σε Ελλάδα και εξωτερικό

Η εταιρεία διαθέτει 11 εταιρικά καταστήματα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και 200 καταστήματα λευκών ειδών σε όλη την Ελλάδα. Επιπλέον διατηρεί 36 shop in a shop σε Notos Home, Hondos Center, Λητώ, Μουστάκας, Ηλεκτρονικά καταστήματα, Ξενοδοχειακές & Νοσοκομειακές μονάδες, Ναυτιλιακές εταιρίες.

Η εταιρεία επίσης έχει παρουσία και στο εξωτερικό σε χώρες όπως Κύπρος, Μοντενέγκρο, Αλβανία, Ρουμανία και Μπαχρέιν.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ