Σταϊκούρας: "Η ελληνική οικονομία έχει γυρίσει σελίδα"

Newsroom
Newsroom

Η ελληνική οικονομία έχει γυρίσει σελίδα, σχολίασε ο Χρήστος Σταϊκούρας για τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για το πρώτο τρίμηνο του 2023.

Ο τέως ΥΠΟΙΚ και βουλευτής Φθιώτιδας, αναφερόμενος στην έκθεση της Ελληνικής Στατιστικής Υπηρεσίας τονίζει ότι «οι επιδόσεις αυτές αποδεικνύουν ότι η ελληνική οικονομία, παρά τις πιέσεις που υπέστη και εν μέρει ακόμα υφίσταται από τις εξωγενείς κρίσεις, διατηρεί ισχυρή δυναμική».

Παράλληλα, επισημαίνει ότι «σηματοδοτούν μία δυναμική εκκίνηση για την πορεία του ΑΕΠ στο σύνολο του τρέχοντος έτους, θέτοντας τις βάσεις για επίτευξη ανάπτυξης τουλάχιστον ανάλογης των εκτιμήσεων».

«Πλέον η ελληνική οικονομία έχει γυρίσει σελίδα. Είναι πιο ισχυρή, έχει χαράξει νέα πορεία και έχει θέσει στέρεες βάσεις για ένα ακόμα καλύτερο αύριο για όλες και όλους, πρωτίστως για τη νέα γενιά» υπογραμμίζει ο κ. Σταϊκούρας για να καταλήξει: «Αυτό κατακτήθηκε, οικοδομώντας πολιτικές, με ακρογωνιαίους λίθους την ισχυρή βούληση, την υπευθυνότητα και την αξιοπιστία» μια προσπάθεια «την οποία οι Ελληνίδες και οι Έλληνες επικρότησαν με την ψήφο τους στις εκλογές της 21ης Μαΐου» και «που είναι απαραίτητο να συνεχιστεί με την ίδια αποφασιστικότητα, χωρίς εφησυχασμό και με πλήρη επίγνωση των δυσκολιών».

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ