Τα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης εισήλθαν στη νέα εποχή!

Τα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης εισήλθαν στη νέα εποχή!
Newsroom
Newsroom

Εγκαίνια σε πανηγυρικό κλίμα για το νέο "πράσινο" Χαλκιαδάκης max στις Πατέλες

Ιδιαιτέρως σημαντική ήταν η σημερινή ημέρα για τα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης, τη μεγάλη εταιρία της Κρήτης που δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία εδώ και 42 χρόνια στον συγκεκριμένο κλάδο, αναπτύσσοντας μια ανθρωποκεντρική φιλοσοφία. 

Με την αφορμή των εγκαινίων του 41ου καταστήματος της κρητικής αλυσίδας σούπερ μάρκετ, η εταιρία εισήλθε στην ουσία σε μια νέα εποχή, καθώς το νέο Χαλκιαδάκης max στις Πατέλες, είναι το πρώτο υπερσύγχρονο "πράσινο" κατάστημα που λειτουργεί με το ελάχιστο περιβαλλοντικό αποτύπωμα. 

Χαλκιαδάκης εγκαίνια

Στην τελετή των εγκαινίων που έγινε σε πανηγυρικό κλίμα το πρωί της Τρίτης ήταν όλοι παρόντες. Τα εγκαίνια τέλεσε ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ. Ευγένιος, παρουσία του ιδρυτή της εταιρίας κ. Μηνά Χαλκιαδάκη και της Διευθύνουσας Συμβούλου κ. Χριστίνας Χαλκιαδάκη. Παρόντες, επίσης ήταν εκπρόσωποι των τοπικών φορέων, ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, ο δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου Μανώλης Αλιφιεράκης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χανίων Αντώνης Ροκάκης, ο πρόεδρος του ΕΚΗ Στέλιος Βοργιάς, στελέχη της εταιρίας, εκπρόσωποι των εργαζομένων και πλήθος κόσμου. 

Στις δηλώσεις της μετά την πανηγυρική τελετή η κ. Χριστίνα Χαλκιαδάκη αναφέρθηκε στον ιδιαίτερο συμβολισμό που προσέλαβαν τα εγκαίνια του 41ου καταστήματος της μεγάλης Κρητικής εταιρίας. Όπως χαρακτηριστικά είπε "μαζί με το νέο αυτό κατάστημα εγκαινιάζουμε την είσοδο της εταιρίας στη νέα εποχή". Μεταξύ άλλων η κ. Χαλκιαδάκη τόνισε ότι "φιλοδοξία είναι να καταστεί το νέο κατάστημα πυλώνας ανάπτυξης για την περιοχή, δημιουργώντας παράλληλα περισσότερες από 40 νέες θέσεις εργασίας". Ακόμη, η Διευθύνουσα Σύμβουλος σημείωσε "νιώθουμε ότι είμαστε η μεγαλύτερη και πιο συνεκτική οικογένεια στην Κρήτη με στόχο  να μη λείψει το χαμόγελο από τα χείλη κανενός Κρητικού". 

Χαλκιαδάκης εγκαίνια

Από την πλευρά του ο κ. Μιχάλης Τζαγκαράκης, υπεύθυνος marketing της εταιρίας Χαλκιαδάκης Α.Ε. επισήμανε ότι το νέο "πράσινο" κατάστημα των Πατελών είναι υπερσύγχρονο, χαρακτηρισμένο ως "ενεργειακής κλάσης Α" γεγονός που σημαίνει ότι αφήνει το ελάχιστο περιβαλλοντικό αποτύπωμα. "'Εχουμε λάβει όλα τα μέτρα προς την κατεύθυνση αυτή και έχουμε εφαρμόσει καινοτομίες", τόνισε,  όπως το φωτοβολταϊκό πάρκο αυτοπαραγωγής ενέργειας στο δώμα του καταστήματος, και οι φορτιστές ηλεκτροκίνησης. Ακόμη ο κ. Τζαγκαράκης σημείωσε ότι "40 εργαζόμενοι βρίσκονται στο νέο Χαλκιαδάκης max πρόθυμοι να προσφέρουν μια νέα καταναλωτική εμπειρία στους Κρητικούς". 

Εξάλλου, σε έναν χώρο 1.250 τ.μ. ο καταναλωτής μπορεί να βρει όλα όσα επιθυμεί "σε μία στάση" καθώς στο νέο κατάστημα διατίθενται 14.000 κωδικοί προϊόντων εκ των οποίων 5.000 εκπτωτικοί. Στον ίδιο χώρο, επίσης, ο καταναλωτής μπορεί να επιλέξει τα αγαθά που χρειάζεται σε διαφορετικά σημεία πώλησης, όπως μανάβικο, κρεοπωλείο, ιχθυοπωλείο, φούρνο, σημείο πώλησης ξηρών καρπών ακόμη και έτοιμο φρέσκο ψητό κοτόπουλο. 

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί όλα όσα έγιναν κατά την πανηγυρική τελετή των εγκαινίων στο νέο "πράσινο" Χαλκιαδάκης max των Πατελών:

 

Το νέο κατάστημα λειτουργεί στη συμβολή των οδών Εμμανουήλ Μπαντουβά, Ξυλούρη και Μουσών στις Πατέλες, διαθέτει 55 θέσεις στάθμευσης και είναι πλήρως προσβάσιμο σε ΑμΕΑ.

Διαβάστε επίσης:

Άνοιξε τις πόρτες του το νέο σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης maX στις Πατέλες

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ