Άνοιξε τις πόρτες του το νέο σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης maX στις Πατέλες

Άνοιξε τις πόρτες του το νέο σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης maX στις Πατέλες
Newsroom
Newsroom

Πρόκειται για το 41ο σούπερ μάρκετ της μεγάλης Κρητικής εταιρείας Χαλκιαδάκης Α.Ε., ένα υπερσύγχρονο κατάστημα 1.250 τετραγωνικών

 

Εντυπωσιακό, προσβάσιμο σε ΑμεΑ, αλλά και «πράσινο» είναι το νέο σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης maX που ξεκίνησε την λειτουργία του στις Πατέλες, στη συμβολή των οδών Εμμανουήλ Μπαντουβά, Ξυλούρη και Μουσών.

Πρόκειται για το 41ο σούπερ μάρκετ της μεγάλης Κρητικής εταιρείας Χαλκιαδάκης Α.Ε., ένα υπερσύγχρονο κατάστημα 1.250 τετραγωνικών μέτρων που διαθέτει 55 θέσεις στάθμευσης αυτοκινήτων για την άνεση και την ευκολία κάθε επισκέπτη, αλλά και 4 θέσεις φόρτισης ηλεκτρονικών αυτοκινήτων. Εκεί θα βρείτε 14.000 κωδικούς προϊόντων, 5.000 εκ των οποίων με μοναδικές προσφορές έως 50% ή 1+1, όλα τα φρέσκα προϊόντα σε μια στάση με την εγγύηση ποιότητας των σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης, μανάβικο, κρεοπωλείο, ιχθυοπωλείο, φούρνο και σημεία πώλησης  φρέσκων ξηρών καρπών και φρεσκοψημένου κοτόπουλου! Επιπλέον, οι 40 εργαζόμενοι του καταστήματος είναι πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουν με χαμόγελο, ενώ τα 6 ταμεία δεν θα σας καθυστερήσουν λεπτό.