Άμεσα αντανακλαστικά της Α/θμιας και η λύση του "προβλήματος"

Άμεσα αντανακλαστικά της Α/θμιας και η λύση του "προβλήματος"

"Ευχαριστώ πολύ και πάλι τόσο το cretalive όσο και τους εμπλεκόμενους υπαλλήλους της πρωτοβάθμιας διεύθυνσης"

Αγαπητό Cretalive,

Σε συνέχεια της εν λόγω κοινοποίησης, αναφορικά με "τον ψηφιακό μεσαίωνα για τους εκπαιδευτικούς", με χαρά θα ήθελα  να σας ενημερώσω για τα άμεσα αντανακλαστικά του διευθυντή της Α/θμιας Ηρακλείου ο οποίος επικοινώνησε μαζί μου αναφορικά με το θέμα λίγες ώρες μετά!

Θέλω να τον ευχαριστήσω προσωπικά διότι με την δική του καταλυτική παρέμβαση και την συνεργασία με το τμήμα πληροφορικής της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Ηρακλείου το θέμα σήμερα επιλύθηκε προς όφελος όλων των εμπλεκομένων μερών.

Δημιουργείται έτσι για πρώτη φορά μια νέα ψηφιακή διαδικασία και ένα νέο ψηφιακό κεκτημένο το οποίο εύχομαι ειλικρινά να βρει και συνέχεια στην διαρκή ανάγκη του ψηφιακού μετασχηματισμού όλων των γραφειοκρατικών διαδικασιών (για παράδειγμα την διαδικασία πρόσληψης αναπληρωτών με αντίστοιχο συγχρωτισμό και παλιάς κοπής γραφειοκρατία).

Μόνο έτσι απελευθερώνονται οι νέες δυνατότητες που μας προσφέρει η τεχνολογία και εξοικονομούνται πόροι που μπορούν να διατεθούν σε άλλους τομείς της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης που τόσο τους έχει ανάγκη. Και σαν αποτέλεσμα δημιουργείται η αίσθηση της υπερηφάνειας σε κάθε πολίτη αυτής της χώρας για ένα δημόσιο τομέα που τον εξυπηρετεί όπως πρέπει και τον βρίσκει σύμμαχο και όχι απέναντι.

Ευχαριστώ πολύ και πάλι τόσο το cretalive όσο και τους εμπλεκόμενους υπαλλήλους της πρωτοβάθμιας διεύθυνσης που εργάστηκαν στη κατεύθυνση αυτή και εύχομαι η προσπάθεια του ψηφιακού μετασχηματισμού να συνεχιστεί και να δυναμώσει περαιτέρω.

Ν.Κ

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ