Για να φτάσεις σπίτι σου...κάνε τον κύκλο!

Για να φτάσεις σπίτι σου...κάνε τον κύκλο!

Οι μονοδρομήσεις έχουν αναστατώσει τους κατοίκους της περιοχής.

Αγαπητό cretalive,

Κάποιο λάθος έχει γίνει με τις μονοδρομήσεις στον Κατσαμπά. Εμείς που μένουμε στην οδό Σακλαμπάνη πρέπει να κάνουμε τον κύκλο του Κατσαμπά για να φτάσουμε σπίτι μας!

Όταν κινείται κανείς  από Πατέλες για Κατσαμπά από το μεγάλο δρόμο από το ποτάμι (ή τα γνωστά νταμάρια) συναντά τα απαγορευτικά της εικόνας.

Πρόκειται για το σταυροδρόμι Κάλβου και Αγησιλάου.Αν θέλει να μπει κανείς  στην οδο Σακλαμπάνη , δεν μπορεί γιατί επίσης έχει  απαγορευτικό.

Πρέπει αναγκαστικά να στρίψει ο οδηγός  δεξιά στην οδό Ξενοφώντος, ο οποίος είναι ένας στενός δρόμος που αν υπάρχει παρκαρισμένο αυτοκίνητο στην στροφή χρειάζονται πολλές μανούβρες και κίνδυνος ατυχήματος.

 Εμείς για να πάμε στην οδό Σακλαμπάνη πρέπει να κατεβούμε είτε μέχρι την Ικάρου να να στρίψουμε ή στην Καζαντζίδη ή στον παράδρομο της στα φανάρια. (Πολλοί οδηγοί δεν γνωρίζουν τον παράδρομο και στο φανάρι που περιμένουν τον κλείνουν -απέναντι από τον Άγιο Δημήτριο-)

Χρειάζεται η απαραίτητη ρύθμιση διότι δεν είναι δυνατόν να χρειάζεται να κάνουμε ολόκληρο κύκλο για να φτάσουμε στο σπίτι μας!

 
αβτκω
 
Γ.
 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ