Το άνοιγμα του τουρισμού και οι κόμβοι της Αγίας Πελαγίας

Το άνοιγμα του τουρισμού και οι κόμβοι της Αγίας Πελαγίας

"Όταν όλοι θα μας έχουν γυρίσει την πλάτη εμείς θα έχουμε τους κόμβους να πηγαινοερχομαστε μόνοι μας"...

Αγαπητό Cretalive, 

Με αφορμή το άνοιγμα του τουρισμού και του ερχομού έστω και δειλά δειλά των πρώτων τουριστών στο νησί μας θα ήθελα να ενημερωθώ επισήμως για την πορεία του έργου στους κόμβους της Αγίας Πελαγιας.
Ασφαλώς την ίδια απορία έχουν εκτός απο τους επαγγελματίες της περιοχής και οι επισκέπτες της, όσοι βέβαια έχουν απομείνει μετά τις ηρωικές προσπάθειες που κάνουμε οι ίδιοι για να τους διώξουμε. Και αναφέρομαι στο φαραωνικης σύλληψης και εκτέλεσης έργο αυτό με τις γόνδολες εννοω, το βούρκο που διαπερνά τον οικισμό και της εξαφάνισης του καλύτερου σημείου της παραλίας. Λες και δεν υπήρχαν άλλοι τρόποι να οδηγηθούν τα όμβρια εκεί που πρέπει. Ηταν ο μόνος τρόπος. Μην ξεχάσω βάλαμε και πάπιες να ομορφισει η περιοχη, το κουνούπι δε πάει συνεφο απ ό τις 7 το απόγευμα.

Ήδη λοιπόν με την άνοδο της θερμοκρασίας εμφανίστηκαν αρκετοι λουομενοι στην παραλία που προκειμένου να γλυτώσουν είκοσι λεπτά παραπάνω αποφεύγοντας τον κόμβο της Αχλαδας έψαχναν να βρουν ανοίγματα από τον εθνικό δρόμο με αποτέλεσμα να παγιδευονταν είτε σε αδιέξοδα σημεία είτε μέσα σε λιοφυτα και περιβόλια της περιοχης.

Ας μην θυμίσουμε τον πανικό που προκλήθηκε περισυ με την μεγάλη πυρκαγιά στην περιοχή και να μην βάλουμε στο μυαλό μας τα όποια προβλήματα θα παρουσιαστούν με τον ερχομό του καλοκαιριού.
Η ανησυχία των επαγγελματιών της περιοχής είναι ιδιαίτερα έντονη καθώς από μόνοι μας δημιουργούμε αντικίνητρα επισκεψιμοτητας στην περιοχή. Χαλάσαμε την ομορφότερη παραλία του Δήμου Μαλεβιζιου και τωρα λέμε σε όσους επισκέπτες έμειναν να μας προτιμάνε ακόμα, να κάνουν επιπλέον μισή ώρα για να έρθουν.

Στο τέλος όταν όλοι θα μας έχουν γυρίσει την πλάτη εμείς θα έχουμε τους κόμβους να πηγαινοερχομαστε μόνοι μας...

Ευχαριστώ προκαταβολικά


Γ.Κ.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ