Το δημόσιο "ευχαριστώ" στην Εντατική Μονάδα Νεογνών του ΠΑΓΝΗ

Newsroom
Newsroom

Για την αφοσίωση που επέδειξαν στελέχη και προσωπικό

Αξιότιμη Διευθύντρια κ. Χατζηδάκη Ελευθερία, εκλεκτό Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό της Εντατικής Μονάδας Νεογνών στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου. 

Θα θέλαμε ειλικρινά να σας εκφράσουμε την απέραντη ευγνωμοσύνη μας και τις άπειρες ευχαριστίες μας, για όλα όσα προσφέρατε στην εγγονή μας Συκιωτάκη Μαρία, από την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου μέχρι και την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2024, διάστημα κατά το οποίο νοσηλεύτηκε στην Μονάδα σας.

Η άριστη επιστημονική σας επάρκεια, το ανθρώπινο ήθος, η ευγένεια, η υπομονή, η αγάπη και η στοργή με την οποία προσεγγίσατε την εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση της εγγονής μας, πραγματικά μας έχει συγκλονίσει. 

Σε μια εποχή που οι ανθρώπινες αξίες ολοένα υποβαθμίζονται, όλοι εσείς οι γιατροί και οι νοσηλευτές, οι ακούραστοι συνάνθρωποί μας στην Εντατική Μονάδα Νεογνών, μας αποδείξατε ότι υπάρχουν δίπλα μας πραγματικοί Άνθρωποι, που επιτελούν με αγάπη, επαγγελματισμό και ανιδιοτέλεια το λειτούργημα τους, προσφέροντας σε όλους εμάς στην κυριολεξία την ίδια τη ζωή. Είναι βέβαιο ότι ξέρετε καλύτερα από όλους ότι η ευτυχία δεν εξαρτιέται από αυτό που παίρνει, αλλά από αυτό που δίνει κανείς.

Σας ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας να έχετε υγεία και ο Θεός να ευλογεί τη ζωή σας, προσφέροντας σας απλόχερα χαρά, δημιουργία και ευτυχία.

Με εκτίμηση

Γιώργος & Ελένη Φεργαδάκη

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ