Ένα "ευχαριστώ" στο Νεφρολογικό τμήμα του Βενιζελείου

Ένα "ευχαριστώ" στο Νεφρολογικό τμήμα του Βενιζελείου
Newsroom
Newsroom

"Τα καλά πρέπει να λέγονται!"

Αγαπητό Cretalive,

σας ευχαριστούμε για την έγκυρη ενημέρωση! Εξαιρετική ομάδα! Πρόσφατα παρουσίασα ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας με τους νεφρούς μου. Ούτε που ήξερα την ειδικότητα του νεφρολόγου. Ρώτησα δεξιά και αριστερά. Άλλοι μου είπαν εδώ... άλλοι εκεί.... Πολλοί μου είπαν για κάποιο κ Ξυδακη στο Βενιζέλειο. Δεν είναι θιασώτης του δημόσιου συστήματος Υγείας αλλά είπα να δοκιμάσω.

Έκπληξη πρώτη... έκλεισα ραντεβού στο απογευματινό νεφρολογικό ιατρείο του κ Ξυδάκη, online... από το σπίτι μου.

Έκπληξη 2η: ο νεφρολόγος άκουσε το πρόβλημα μου, είδε τις εξετάσεις μου και έκατσε και μου εξήγησε με κάθε κάθε κάθε λεπτομέρεια τι έχω, τι θα κάνουμε, ποιες είναι οι πιθανές διαγνώσεις, μου έδωσε ενημερωτικό υλικό και αφού μου εξήγησε το γιατί, μου έκλεισε να κάνω βιοψία νεφρού, που έκανε ο ίδιος στο επεμβατικό νεφρολογικό τμήμα!

Όλα πάνε καλά και νιώθω υπέροχα. Και να φανταστεί κανείς ότι ήμουν έτοιμος να πάω στο Υγεία.... Υπηρεσίες εφάμιλλες του Υγεία στο ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ. Πριν μου ακουγόταν σαν ανέκδοτο.... τώρα που το βίωσα.... όχι!

Συγχαρτήρια στον κ Ξυδάκη για την επιστημονική του επάρκεια, την ευαισθησία του, την οργάνωση του (τρομερή)... και την όλη αντιμετώπιση που μου έκανε. Τα καλά πρέπει να λέγονται! Ιδιωτικού επίπεδου υπηρεσίες στο Δημόσιο Σύστημα Υγείας!

Κυριάκος Πατραμάνης

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ