Ένας δρόμος στο Ηράκλειο, πολύ επικίνδυνος

Ένας δρόμος στο Ηράκλειο, πολύ επικίνδυνος

Η έλλειψη ορατότητας στάθηκε αφορμή για ένα ακόμη τροχαίο ατύχημα

Αγαπητό Cretalive, 

Αυτό βλέπει ένας οδηγός προσπαθώντας να βγει από την οδό όπου μένω στη Δερβενακίων. Μια κολώνα και ένα μαντρότοιχο. Υπάρχει κι ένας υποτιθέμενος καθρέφτης απέναντι, στο οποίο φαίνονται τα τελευταία 3 μέτρα του δρόμου και είναι πρακτικά άχρηστος.

Κολώνα Δερβενακίων

Από το 2018 διαμαρτύρομαι, τρεις πρωτοκολλημένες επιστολές, τηλέφωνα, e-mails για να φτιάξουν επιτέλους αυτή την καρμανιόλα. 

Το Σάββατο λοιπόν έγινε αυτό που ήταν απλά θέμα χρόνου να γίνει, ένας νεαρός με μηχανάκι καρφώθηκε πάνω σε αγροτικό που έβγαινε από το στενό και το παιδί κατέληξε στο χειρουργείο. Κανείς από τους δύο δεν έτρεχε ή έκανε κάτι επικίνδυνο, απλώς είμαστε αναγκασμένοι να οδηγούμε στα τυφλά και να παίζουμε κορώνα γράμματα τις ζωές μας. Ο Δήμος Ηρακλείου έχει μεγάλο μέρος της ευθύνης για αυτό το ατύχημα και, εφόσον οι εμπλεκόμενοι αποφασίσουν να κάνουν μηνύσεις θα είμαι εκεί ως μάρτυρας να μιλήσω για αυτό το αίσχος που λένε δρόμο.

Περάστε από εκεί όποτε θέλετε. Λακκούβες, σαμαράκια, φρεάτια στη μέση του δρόμου, πεζοί που προχωρούν κρατώντας φακούς μέσα στο δρόμο δίπλα σε διερχόμενα αυτοκίνητα γιατί μεταξύ άλλων ούτε φωτισμός υπάρχει, ούτε πεζοδρόμιο.

Π.Ι.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ