Εξακολουθεί να συγκλονίζει ο χαμός του Μπάμπη Αρμάου

Εξακολουθεί να συγκλονίζει ο χαμός του Μπάμπη Αρμάου

Αγαπητό Cretalive,

Ξεφυλλίζοντας το διαδίκτυο "έπεσα τυχαία" στην ιστοσελίδα σας και συγκλονίστηκα από την είδηση του θανάτου  του ΜΠΑΜΠΗ ΑΡΜΑΟΥ.

Θα ήθελα , αν και καθυστερημένα ,μέσω της ιστοσελίδας σας να απευθύνω Θερμά Συλλυπητήρια στην οικογένεια του, και εάν σας είναι δυνατόν να διαβιβάσετε αυτό το email ,του  "φίλου" και συστρατιώτου μου , του Μειλίχιου του πάντα Ευγενικού και πάντα  Χαμογελαστού ΜΠΑΜΠΙΝΟΥ στα δύσκολα χρόνια της στρατιωτικής μας θητείας στην εσχατιά της Ελλάδος στο 616 ΜΤΠ στα Κόμαρα, στην Ορεστιάδα ,στο Κουφόβουνο και στο Νεoχώρι του ΕΒΡΟΥ τα δύσκολα χρόνια 1976 , 1977 και 1978.

Το μόνο που μπορώ να προσφέρω είναι δύο φωτογραφίες από το αρχείο μου με τον ΜΠΑΜΠΗ που μπορεί να τις διαθέτει και η οικογένεια του (θυμάμαι ιδιαίτερα το μάθημα στο Κουφόβουνο  για τον ευρυγώνιο φακό της μηχανής του ) όπως θυμάμαι και την καλλιτεχνική μας συνδημιουργία των μαρμάρινων πινακίδων με την αναγραφή  τών ονομάτων  των διατελεσάντων  διοικητών του τάγματος στο διοικητήριο της Ορεστιάδος .

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει και η οικογένεια να αντλεί δύναμη από την απεραντοσύνη της  καλοσύνης του , που δεν την είχε μόνο για τον εαυτό του.

Σας Ευχαριστώ για την φιλοξενία σας.

 

Λειβαδιά 09 Αυγ 2020

Χονδρός Σωτήρης 

Λειβαδιά

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ