Το "ευχαριστώ" του Γιώργου Αντωνάκη στους γιατρούς

 Το "ευχαριστώ" του Γιώργου Αντωνάκη στους γιατρούς

Ξεπέρασε μια ακόμα περιπέτεια υγειας ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Δήμου Ηρακλείου


Με αφορμή την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας μου θα ήθελα να εκφράσω δημόσια την ευγνωμοσύνη μου και τις ευχαριστίες μου στο Ιατρικό και Νοσηλευτικό Προσωπικό της Αγγειοχειρουργικής Κλινικής του ΠΑΓΝΗ. Πιο συγκεκριμένα ευχαριστώ θερμά τον Διευθυντή της Αγγειοχειρουργικής Κλινικής του ΠΑΓΝΗ Αναπληρωτή Καθηγητή Π.Κ. κύριο Χρήστο  Ιωάννου που είχε την ευθύνη της εγχείρησής ,και τον Επίκουρο Καθηγητή Π.Κ. αγγειοχειρουργό κύριο  Νίκο Κοντοπόδη που συμμετείχε σε αυτή καθώς και τον Διευθυντή ΕΣΥ κύριο  Καφετζάκη  Νικόλαο, την Επιμελήτρια Α  κυρία Στέλλα Λιουδάκη ,τους Επιμελητές Β κυρίους Δασκαλάκη Νικόλαο και Ταβλά Μανώλη και τους Ειδικευόμενους ιατρούς Δημόπουλο Ιωάννη και Χρόνη Χρήστου, για τις  ιατρικές υπηρεσίες τους στο στάδιο της ανάρρωσης μου.

 Επίσης ευχαριστώ θερμά την Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Αναισθησιολογίας του Π.Κ. κυρία  Αλεξία Παπαιωάννου και την εξαιρετική ομάδα της που είχε την ευθύνη της γενικής αναισθησίας.

Πολλές ευχαριστίες ανήκουν στον Διευθυντή ΕΣΥ της Θωρακοχειρουργικής  Κλινικής  κύριο Γιάννη Δροσίτη ο οποίος πάντα στις δύσκολες προσωπικές στιγμές είναι δίπλα μου ως πραγματικός φίλος και επιστήμονας ,όπως επίσης και τον Διευθυντή ΕΣΥ καρδιολόγο κύριο Μανώλη Κανουπάκη για την πάντα ουσιαστική βοήθεια του.

Το Νοσηλευτικό Προσωπικό της  Αγγειοχειρουργικής Κλινικής και του Χειρουργείου με την ευγένεια του, την προθυμία του και την κατάρτιση του τιμάει και κοσμεί τον χώρο εργασίας του. Τους ανήκει ο σεβασμός μας.

Τελειώνοντας θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στις φοιτήτριες της Θεατρικής Ομάδας  του Π.Κ. καθώς και την Επιτροπή Υγείας του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Ηρακλείου για τις φιάλες αίματος που μου προσέφεραν και που υπερκάλυψαν  2  φορές τις ανάγκες.

  Το έχω ξαναπεί ότι εμείς εδώ στο Ηράκλειο πρέπει να αισθανόμαστε πραγματικά τυχεροί που έχουμε στην πόλη μας το ΠΑΓΝΗ ( βεβαίως και το Βενιζέλειο)  με τόσο υψηλού επιπέδου ιατρούς επιστήμονες που με τα επίσης σύγχρονα υψηλής τεχνολογίας ιατρικά μηχανήματα των Νοσοκομείων  μπορούν να αντιμετωπίσουν άμεσα και αποτελεσματικά επείγουσες περιπτώσεις σημαντικών παθήσεων και να παρέχουν υψηλής ποιότητας  υπηρεσίες στους ασθενείς.

Σώζουν ζωές δηλαδή καθημερινά. Προσωπικά τους είμαι ευγνώμων.

 

                                                                            Με εκτίμηση

                                                                                         Γιώργος  Αντωνάκης

  Καλλιτεχνικός  Διευθυντής  Δ.Η.

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ