Για την απόδοση της παραλιακής ζώνης του κόλπου του Δερματά

Για την απόδοση της παραλιακής ζώνης του κόλπου του Δερματά

Αν και το Δημόσιο έκανε έργα ανάπλασης ζωτικής σημασίας όπως πάρκα, πεζόδρομους κλπ ξέχασε να κάνει ίσως το σημαντικότερο, να πληρώσει τις απαλλοτριωμένες εκτάσεις των ιδιοκτητών

Αγαπητό Cretalive, 

Παρατηρούμε με ευχαρίστηση τις εξαγγελίες της Δημοτικής αρχής αλλά και το άρθρο έγκυρου βουλευτή προ ημερών στο Cretalive σχετικά με την απόδοση της παραλιακής ζώνης του κόλπου του Δερματά προς χρήση στο Δήμο Ηρακλείου (από το Δημόσιο).
Καλό θα ήταν όμως να γνωρίζουν οι πολίτες αλλά κυριότερα οι αιρετοί (2 εξ αυτών το γνωρίζουν ήδη) οτι λογαριάζουν χωρίς να έχουν όλα τα στοιχεία.
Καθώς αν και το Δημόσιο έκανε έργα ανάπλασης ζωτικής σημασίας όπως πάρκα, πεζόδρομους κλπ ξέχασε να κάνει ίσως το σημαντικότερο, να πληρώσει τις απαλλοτριωμένες εκτάσεις των ιδιοκτητών...κοινώς φιέστα χωρίς τον ξενοδόχο!!
Και παρότι έχει λογικά περάσει το διάστημα της αποζημίωσης της απαλλοτρίωσης που δεν συντελέστηκε λόγω έλλειψης κονδυλίων από το παρακαταθηκών και δανείων, εν τούτοις το ζήτημα είναι πιο περίπλοκο πλέον, καθώς δεν ανήκει στο δημόσιο αφού δεν συντελέστηκαν όλες οι απαλλοτριώσεις και υπάρχει παράνομη κατοχή.

Ερώτημα προκαλεί επίσης πως εκτελέστηκαν συγχρηματοδοτουμένα έργα ΠΕΠ και ΕΣΠΑ όταν το Ελεγκτικό, Διαχειριστική και Επίτροπος δεν είδαν οτι δεν έχουν συντελεστεί οι απαλλοτριώσεις. Τροφή για σκέψη και όχι μόνο...

Ευχαριστώ για την φιλοξενία

Α.Χ.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ