Γυμνάσιο με εκπαιδευτικούς-τιμωρούς

Newsroom
Newsroom

Δεν μπορώ να κατανοήσω τι ΠΑΙΔΕΙΑ έχουν οι καθηγητές του σχολείου που χρησιμοποιούν ποικίλους τρόπους να μειώσουν, να υποβαθμίσουν και να τιμωρήσουν μαθητές .

Αγαπητό Cretalive

 

Ειλικρινά δεν ξέρω τι συμβαίνει σε Γυμνάσιο περιοχής Ηρακλείου – δεν θέλω να αναφέρω σε ποιο συγκεκριμένα για ευνόητους λόγους-.  Νόμιζα ότι στην περσινή χρονιά ακουγόταν πολλά αλλά δεν τα πίστευα από άλλους Γονείς. Δεν πίστευα αυτά που άκουγα αλλά τώρα που τα βιώνει το παιδί μου δεν ξέρω πώς να το διαχειριστώ. Πολλά τα θέματα με εκπαιδευτικούς «Τιμωρούς» για τα παιδιά του συγκεκριμένου σχολείου.

Δεν μπορώ να κατανοήσω τι ΠΑΙΔΕΙΑ έχουν οι καθηγητές του σχολείου που χρησιμοποιούν ποικίλους τρόπους να μειώσουν, να υποβαθμίσουν και να τιμωρήσουν μαθητές .

Καθηγήτρια που δεν επιτρέπει σε κανένα μαθητή να πάει τουαλέτα ! Διευθυντής που συμφωνεί με την απαγόρευση αυτή ! Μα – γιατί; Είναι μια φυσική ανάγκη!!!!
Μαθητής ζήτησε  να πάει τουαλέτα και δεν τον άφησε – φοβούμενη όπως ισχυρίζεται – ότι ο μαθητής θέλει να ΧΑΣΕΙ μάθημα!!!!!

Καθηγήτρια που ημέρα διαγωνίσματος  - άργησαν κάποιοι μαθητές να προσέλθουν – και αντί να τους προτείνει επαναληπτικό διαγώνισμα, άρχισε να απειλεί τα παιδιά ότι θα τα «αφήσει» όλα στο συγκεκριμένο μάθημα !

Καθηγήτρια βάζει διαγώνισμα  , με ΕΡΩΤΗΣΗ που έπαιρνε 3-5 ΒΑΘΜΟΥΣ (έγραφε επάνω σαν σημείωση) ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΕΦΆΛΑΙΟ !!!!!!!! Φυσικά επιδιώκοντας να μην έχουν καλές βαθμολογίες μαθητές!

Καθηγήτρια χαστουκίζει παιδί γιατί δεν υπακούει !

Καθηγήτρια που πετάει όλα τα τετράδια κάτω για να νοιώσουν ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΑ οι μαθητές που θα τα σηκώσουν ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΤΩΜΑ!!!

Παιδί που δεν ΞΕΡΕΙ να λύσει εξίσωση – ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟΥΣΙΑ !!! Ναι καλά ακούσατε ! ΑΠΟΥΣΙΑ ! Απουσία έναντι να ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ να του δώσει την Γνώση ΑΥΤΗ !!!!!!

Παιδί που για κάποιο λόγο δεν θέλει να πει μάθημα – κάτι του συνέβη – πήρε απουσία !

Πέρυσι υπήρξε καθηγήτρια – και φυσικά παραμένει ΑΚΟΜΑ στο συγκεκριμένο σχολείο  με άγριες διαθέσεις και φέτος – που έβαλε σε ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ τμήματος για το 3ο τρίμηνο βαθμολόγηση 9 ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΑΘΗΜΑ. ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ! Όποιος πέρασε – πέρασε (βάση μέσο όρου) κι όποιος έμεινε διάβαζε ΟΛΟ το καλοκαίρι ! Για ποιο λόγο;  Επειδή μπήκε ένας μαθητής από άλλο τμήμα στην συγκεκριμένη τάξη και κανένα από τα παιδιά δεν τον μαρτύρησε ! Κανένας γονέας δεν μίλησε – αν και έπρεπε -  φοβούμενοι την στοχοποίηση ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΟΥΣ.

Γιατί όμως γίνονται αυτά ;

Είναι τρόποι ΠΑΙΔΕΙΑΣ αυτά;

Τι μπορούμε να κάνουμε σαν γονείς;

Που μπορούμε να απευθυνθούμε όταν ο Διευθυντής εθελοτυφλεί;

Τι πρέπει να κάνει ένας μαθητής για να μπορεί να έχει μια φυσιολογική αντιμετώπιση από εξοργισμένους καθηγητές που θέλουν να εκτοπίσουν τα νεύρα τους στα παιδιά μας;

 

 

 

 

Ευχαριστώ για την ακρόαση

Μια μαμά

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ