Χωματερή κεντρικός δρόμος του Ηρακλείου

Έχω προσπαθήσει πάμπολλες φορές να επικοινωνήσω με το δήμο Ηρακλείου, αλλά η κατάσταση είναι πραγματικά ανυπόφορη, μιας και ποτέ δεν έχω λάβει μια σαφή απάντηση.

Αγαπητό cretalive,

 
Μένω εδώ και καιρό σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της πόλης του Ηρακλείου και συγκεκριμένα, επί της οδού Σμπώκου, στη γωνία με την Ιωνίας. Ωστόσο, πολύ κοντά στο σπίτι μου και σε σημείο που η διέλευση πεζών και αυτοκινήτων είναι παραπάνω από τακτική, βρίσκονται 5 κάδοι απορριμμάτων οι οποίοι μάλλον είναι η χωματερή της πόλης.
 
Έχω προσπαθήσει πάμπολλες φορές να επικοινωνήσω με το δήμο Ηρακλείου, αλλά η κατάσταση είναι πραγματικά ανυπόφορη, μιας και ποτέ δεν έχω λάβει μια σαφή απάντηση.
 
Πέραν του ότι ο κάθε ασυνείδητος έρχεται και πετάει στους συγκεκριμένους κάδους απορριμμάτων ό,τι μπορείτε να φανταστείτε-μπάζα, σίδερα, έπιπλα , πολυθρόνες , απλώστρες μέχρι και είδη υγιεινής -τα οποία φυσικά οι άνθρωποι του δήμου ποτέ δε μαζεύουν μιας και βρίσκονται έξω από τους κάδους , το θέαμα είναι τραγικό ,ειδικά όταν αφήνουν ρούχα, υποτίθεται για κάποιον ανήμπορο συνάνθρωπό μας.
 
Και αναρωτιέμαι εγώ, ποιος συνάνθρωπός μας σε όσο δυσμενή κατάσταση και να βρίσκεται θα θελήσει να πάρει τα ρούχα που βρίσκονται ακριβώς όπως τα βλέπετε στη φωτογραφία; Βρεγμένα, πατημένα και αφημένα στο πεζοδρόμιο. Μα καλά, κανείς δεν ελέγχει πια, τι αφήνουμε ως "απορρίμματα" και πού; 
 
Συν τοις άλλοις παρακαλώ αν θέλετε να δείξετε την "ανθρωπιά σας" αφήστε τουλάχιστον ρούχα ή οτιδήποτε ,άλλο σε κάποιον "τοίχο της καλοσύνης". Άνθρωποι είναι και αυτοί που υποτίθεται θα τα παραλάβουν και έχουν ανάγκες και αξιοπρέπεια...Σεβαστείτε και αυτούς, και τους ανθρώπους της γειτονιάς και την πόλη σας, εφόσον ο δήμος δείχνει την πλήρη αδιαφορία του για άλλη μια φορά.
 
Μια αναγνώστριά σας
 
Μ.Κ.
Σμπώκου
 

Σμπώκου

Σμπώκου

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ