"Καβάντζωσε" τη θέση στάθμευσης

"Καβάντζωσε" τη θέση στάθμευσης

"Η εύρεση θέσης πάρκινγκ καθημερινά είναι κάτι αγχωτικό και τοξικό"

Αγαπητό cretalive, αγαπητοί αναγνώστες. 

Ως κάτοικος κέντρου η ευρεση θεσης παρκινγκ καθημερινά είναι κάτι αγχωτικό και τοξικό στην περιοχη μου. Πολλοί είναι αυτοί που καθημερινά μαλώνουν για λιγο χώρο, αναζητούν εναγωνίως μια θέση στάθμευσης στο κέντρο του Ηρακλείου για να εξυπηρετηθούν πράγμα που προκαλει αφορητο στρες και άγχος και φυσικά παρκάρουν μπροστά από σπίτια κλείνοντας τις εισοδους χωρίς να σκέφτονται τους κατοίκους της εκάστοτε περιοχής του κέντρου. 

Παρόλα αυτά με το νέο μέτρο των καρτων στάθμευσης για τους μόνιμους κατοίκους, πίστεψα ότι το πρόβλημα λιγακι, με αργά βήματα θα βελτιωνόταν, όχι βεβαια σε επίπεδο λύσης αλλά θα διευθετούσε λίγο την κατάσταση για να μπορέσουν όλοι να εξυπηρετηθούν. 

Στην οδο Γιαμπουδη όμως καποιος είχε άλλα σχέδια και 8 το πρωι το Σαββατο είχε εναποθέσει σε μια θέση στάθμευσης με μπλε διαγραμμιση κάποια πράγματα για να μην του πάρουν την θέση... Τωρα μου δινετε το βημα εσεις και ευελπιστώ ότι θα συνετιστούν όσοι το πράττουν αυτό. Η επόμενη κίνηση είναι ένα τηλεφώνημα στην δημοτική αστυνομια. 

Σας ευχαριστω για την παραχώρηση χώρου για να εκφράσω την αποψη μου.

Ε. Χ.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ