"Κατακαλόκαιρο και η περιοχή έχει μετατραπεί σε χωματερή!"

Newsroom
Newsroom

Αναγνώστης του Cretalive εκφράζει το παράπονό του - "Μολύνει θάλασσα και ακτή"

Αγαπητό Cretalive,

Στον οικισμό του Πέρα Τσούτσουρα, ο Δήμος Αρχανών - Αστερουσίων για άλλη μια καλοκαιρινή σεζόν αποδεικνύεται ανεπαρκής... Εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι με προσπάθεια και έξοδα του Πολιτιστικού Συλλόγου (χορήγησε και ο δήμος κάποια υλικά για την κατασκευή τους μετά από πίεση) τοποθετήθηκαν καλαίσθητοι οικίσκοι για να μπαίνουν μέσα οι κάδοι και στέλνει το απορριμματοφόρο μόνο 1 φορά την εβδομάδα .. στην καρδιά του καλοκαιριού.

Συνέπεια αυτού είναι τα σκουπίδια να βρίσκονται έξω, να τα παίρνει ο αέρας και να μολύνει θάλασσα και ακτή. Η μυρωδιά δε, η οποία "λούζει" κατοίκους και επισκέπτες, είναι ανυπόφορη, λόγω και του ανεπαρκούς καθαρισμού από τους εργάτες καθαριότητας, οι οποίοι αφήνουν πολλά σκουπίδια μέσα στους οικίσκους εξαιτίας της προχειρότητας και της βιασύνης τους!

Αν αρέσει στους υπεύθυνους αυτή η εικόνα, τότε ας έρθουν να κολυμπήσουν ή να παραθερίσουν λίγο πιο κοντά στους κάδους. Αν επιμένουν να προτείνουν ως λύση ακόμη περισσότερους κάδους από τους ήδη υπάρχοντες 12, σε έναν δρόμο 300 μέτρων, ώστε να έρχεται το απορριματοφόρο ακόμη πιο σπάνια, να γνωρίζουν ότι κάνουν συνεχώς βήματα πίσω αντί για μπροστά...

Ευχαριστώ για την φιλοξενία,

Μ.Σ.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ