Κίνδυνος - θάνατος δημόσιο όχημα!

Newsroom
Newsroom

Προσπερνούσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα κι όταν του έγινε σύσταση ... έκανε "τσαμπουκά"!

Αγαπητό Cretalive,

Θα ήθελα να καταγγείλω έναν "κύριο" που κυκλοφορεί με το παρακάτω αυτοκίνητο με τα διακριτικά "Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης". 

Χθες το μεσημέρι, περίπου στις 14.20 και καθώς ερχόμουν στο Ηράκλειο από το δρόμο της Καλλιθέας στη ΒΙ.ΠΕ., (γνωρίζετε φαντάζομαι ότι μιλάω για τον δρόμο που έχουν σκοτωθεί δεκάδες συνάνθρωποι μας σε τροχαία δυστυχήματα), πήγαινα με μια φυσιολογική - φαντάζομαι - ταχύτητα των 80 χιλιόμετρων, βλέπω από τον καθρέπτη μου ένα αγροτικό (το αγροτικό της φωτογραφίας) να είναι στο αντίθετο ρεύμα, στροφή και διπλή διαχωριστική γραμμή και να προσπερνάει αυτοκίνητα τα οποία ήταν πίσω από εμένα. 

Φυσικά δε μετακινήθηκα από το ρεύμα μου ώστε να μπω στην ΛΕΑ και ο συγκεκριμένος "κύριος" με πέρασε με τέτοια ταχύτητα στο αντίθετο ρεύμα και διπλή διαχωριστική, ώστε να μην προλάβω να δω καν την πινακίδα του.
 

αγροτικό αποκεντρωμένη

Το μόνο που σκέφτηκα είναι τι θα γινόταν εάν ερχόταν αυτοκίνητο στο άλλο ρεύμα.. στα φανάρια της Βιομηχανικής σταμάτησα δίπλα του και τον ρώτησα το όνομα του, το οποίο το έχω και είναι διαθέσιμο σε οποίον αρμόδιο μου το ζητήσει.

Μόλις μου είπε το όνομα του, του απάντησα ότι θα κάνω καταγγελία διότι η συμπεριφορά του είναι το λιγότερο δολοφονική και πόσο μάλλον όταν οδηγείς ένα αυτοκίνητο του Δημοσίου, έχεις ένα κουβούκλιο σκύλου στην καρότσα δεμένο με ένα απλό σκοινί και νομίζεις ότι ο δρόμος ανήκει σε εσένα μόνο και σε κανέναν άλλο.

Τότε ο "κύριος" αυτό που έκανε ήταν να κατεβεί στο φανάρι στη μέση του δρόμου, να κινηθεί απειλητικά εναντίον μου και να φωνάζει ότι θα με καταγγείλει για παρακώλυση δημοσίου οχήματος - ειλικρινά μόνο αυτός είδε κάτι τέτοιο, αφού ο άνθρωπος δεν πήγαινε στον δρόμο, ειλικρινά πετούσε - και διάφορα αλλά που μόνο αυτός καταλάβαινε.. 

Ενώ ερχόταν άναψε το πράσινο και φυσικά έφυγα, δεν υπήρχε περίπτωση να του κάνω το χατήρι να κατεβώ από το αυτοκίνητο μου. Άνθρωποι σαν τον "κύριο" είναι δυστυχώς η αίτια-αιτιες και ένας ολόκληρος λαός τα έχει με τους δημοσίους υπάλληλους οι οποίοι (όχι όλοι φυσικά) αποκτώντας ένα αξίωμα (έτσι νομίζουν;;; ποτέ μου δεν το κατάλαβα αυτό για ορισμένους!) ξεκινώντας δουλειά στο δημόσιο, καταπατούν νομούς, συμπεριφέρονται σαν χίλιοι καρδινάλιοι, δεν σέβονται τίποτα και κανέναν... Αλλά πάνω απ' όλα δεν σέβονται τον εαυτό τους όταν λειτουργούν όπως ο παραπάνω..

Η πινακίδα, το ονοματεπώνυμο καθώς και τα στοιχειά μου, είναι διαθέσιμα εφόσον τα ζητήσει κάποιος αρμόδιος ώστε να αποδώσει τις ευθύνες που πρέπει να αποδώσει

Ευχαριστώ για την φιλοξενία.

Α.Γ.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ