Το κυκλοφοριακό μπάχαλο συνεχίζεται - Αγανακτισμένοι οι κάτοικοι στον Αη Γιάννη Χωστό

Newsroom
Newsroom

Ζητούν λύση κι επισημαίνουν ότι ο τρίτος κόμβος δημιούργησε περισσότερα προβλήματα...

Αγαπητό Cretalive,

Απόγευμα Παρασκευής. Είναι 17:20 και πραγματικά θα ήταν σημαντικό όσοι μελέτησαν τον τρίτο κόμβο στον Αη Γιάννη Χωστό, να περάσουν από εδώ μήπως και καταλάβουν τι έκαναν...

Επίσης, το χειρότερο που έχουν κάνει οι μελετητές είναι ότι ο κόμβος μπροστά στην εκκλησία δίνη την απόλυτη προτεραιότητα  σε αυτούς που έρχονται από Ηράκλειο και με αναστροφή κατευθύνονται προς στην έξοδο  της εθνικής οδού!

Με αυτό λοιπόν που έγινε δημιουργήθηκε η πιο εύκολη έξοδος της πόλις  προς την εθνική οδό με αποτέλεσμα όλο και περισσότεροι κάθε μέρα να την χρησιμοποιούν για την έξοδο τους στην εθνική , γι' αυτό κάθε μέρα τα πράγματα χειροτερεύουν για μας...

Μέχρι λοιπόν  να μπορέσουν να δώσουν οριστική λύση έχουν δύο επιλογές. Ή να αφήσουν την κατάσταση όπως ήταν πρώτα ή να κλείσουν την έξοδο προς την εθνική.

Επαναλαμβάνω και πάλι πως ο κόσμος και οι επιχειρήσεις έχουν φθάσει στα όρια τους περιμένοντας καθημερινά σε ουρές 500 - 600 μέτρων για να πάνε στην  δουλειά τους στον γιατρό τους τα παιδιά στο σχολείο τους στα φροντιστήρια κλπ.

Πιστεύω πως θα καταλάβουν την αγανάκτηση μας και θα δώσουν λύση στο οξύτατο θέμα της  περιοχής των Μαλάδων και της ευρύτερης περιοχής.

Χ.Π.

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη 

 

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ