Με τη βοήθεια του Αγ. Δημητρίου ... περνάμε τη διασταύρωση!

Χαλασμένα τα φανάρια από το Μεγάλο Σάββατο

Αγαπητό CretaLive καλημέρα,

Ένα θαύμα συντελείται καθημερινά στην διασταύρωση της Λ. Καζαντζίδη με Λ. Ικάρου στον Κατσαμπά. Τα φανάρια προς όλες τις κατευθύνσεις είναι «χαλασμένα» από το Μ. Σάββατο περίπου και έτσι μόνο με την επίκληση στον Άγιο Δημήτριο περνάς από εκεί.

Τα «χαλασμένα» βέβαια φανάρια , αποτελούν την «τιμωρία» του Ιούδα που ντε και καλά πρέπει να τον καίμε και δη εντός των τειχών σε τέτοιο σημείο δίπλα από την είσοδο της εκκλησίας και παραπλεύρως των φαναριών . Που λοιπόν να αντέξει το σίδερο , τέτοια μανία για τον προδότη!

Το μυαλό αυτών που έβαλαν την φωτιά , πέταξαν μέσα δυναμιτάκια , γκαζάκια και άλλα τέτοια αντικείμενα λιθοβολισμού του κακού, έχει ξεπεράσει  κάθε προηγούμενο.

Και άντε εσείς στην Περιφέρεια, ή τον Δήμο να βρείτε τώρα ανταλλακτικά και να επιδιορθώσετε την ζημιά! ΟΜΩΣ εσείς κ. Διοικητά της Τροχαίας , αγαπητέ Στέλιο , στείλε κάποιον ειδικά τα πρωινά , να ρυθμίζει την κυκλοφορία διότι ειδικά τώρα που έχουμε νταλίκες , τουριστικά κλπ οχήματα που βγαίνουν από το λιμάνι προς τα έξω , σίγουρα θα έχεις ατυχήματα.

Α…! και τώρα που δεν υπάρχουν έλεγχοι για την πανδημία , θα βρεις άτομα σίγουρα , και θα σου πρότεινα να βρίσκεται εκεί από τις 7πμ και μέχρι αργά διότι θα έχουμε και τις νταλίκες που θα πηγαίνουν το απόγευμα προς το λιμάνι.

Τον λογαριασμό βέβαια των τροχονόμων και τον μισθό τους για τις μέρες αυτές θα σας πρότεινα να τον στείλετε στους υπεύθυνους του Ναού που επέτρεψαν να γίνει κάτι τέτοιο σε τέτοιο σημείο. Έτσι! Για να καταλάβουν και ορισμένοι πως και η τρέλα έχει τα όρια της. Δεν απευθύνομαι στην θεσμική τους και ιερατική τους στάση αλλά στην διοικητική τους θέση. 

Από τους σκεπτόμενους πολίτες

Π.Τ.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ