Μετακινούνται αλλού για να παίζουν τα παιδιά τους σε πάρκο με παιχνίδια!

Newsroom
Newsroom

"Μένουμε στον Κατσάμπα όπου υπήρχαν 3 πάρκα με κούνιες και τις έχουν βγάλει απ' τα 2 !" σχολιάζει σχετικά αναγνώστρια του Cretalive

Αγαπητό Cretalive

Στο κέντρο του Ηρακλείου έχει όντως πολύ ωραίο πάρκο! Όταν το επισκεπτόμαστε με την σχεδόν 5ετων κόρη μου αντί να ευχαριστηθεί παίζοντας λυπήθηκε λέγοντας μου τι κρίμα που τα πάρκα κοντά στο σπίτι μας δεν έχουν παιχνίδια πια... Μένουμε στον Κατσάμπα όπου υπήρχαν 3 πάρκα με κούνιες και τις έχουν βγάλει απ' τα 2 !

Στο ένα πάρκο τις έβγαλαν πέρυσι δίχως να έχουν ξεκινήσει καν τις εργασίες να αναπληρώσουν τις κατασκευές απ' το άλλο πάρκο όπου λείπουν περίπου 3 χρόνια....

Το μοναδικό πάρκο που έχει παιχνίδια για παιδιά έχει μόνο 2 κούνιες και μια τραμπάλα ενώ έχει μέσα εννέα αν δεν κάνω λάθος παγκάκια, αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μαζεύει περισσότερο ηλικιωμένους και παρέες ενηλίκων και πλέον τα αποτσίγαρα είναι περισσότερα απ' τα χαλίκια!

Με μεγάλη απογοήτευση λοιπόν βλέπω άλλο ένα καλοκαίρι που θα πρέπει να πηγαίνουμε με τα παιδιά μας σε άλλα προάστια ώστε να ικανοποιήσουμε την πιο απλή τους επιθυμία, να παίξουν!

Καλό θα είναι να δείχνουμε και τις 2 πλευρές του δήμου μας!

E.K

 

φωτογραφία pexels

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ