Μικρές "μπίζνες" με μεγάλο θράσος

Μικρές "μπίζνες" με μεγάλο θράσος

Αφαιρούν εξαρτήματα από τα οχήματά μας και μας τα προσφέρουν προς πώληση

Αγαπητό Cretalive, 

Καλημέρα σας!Ξέρω ότι αυτό που θα σας αναφέρω δεν είναι και τόσο καυτό θέμα επικαιρότητας,όμως παρατηρώ μια κατάσταση που δυστυχώς όχι μόνο δεν έχει διορθωθεί ,αλλά επεκτείνεται και σε άλλες περιοχές της πόλης του Ηρακλείου. Περισυ τέτοια εποχή,σε δημόσιο πάρκιγκ στην παραλιακή, είχα σταθμεύσει το αυτοκίνητό μας για περίπου 2 ώρες για να πάω βόλτα με το παιδί μου. Όταν επιστρέψαμε, διαπίστωσαότι έλειπαν τα λάστιχα από τους παρμπριζοκαθαραστηρες, ενώ με θράσος ήρθε ένας αθίγγανος να μου πουλήσει αυτούς που πριν λίγα λεπτά είχε αφαιρέσει. Βγαίνοντας από το πάρκιγκ διαπίστωσα ότι αυτό το είχε κάνει στην πλειονότητα των αυτοκινήτων.
Με δεδομένο όμως ότι ήμουν μόνη με το παιδί μου,και δεν μπορούσα να προβλέψω την αντίδραση του, αποφάσισα να μη δημιουργήσω θέμα, φοβούμενη για την ασφάλεια μας.

Σήμερα,ένα χρόνο μετά, ήρθα με το σύζυγό μου στα Jumbo και αναζητώντας θέση πάρκιγκ,εμφανίστηκαν τουλάχιστον 6 άτομα με παρμπριζοκαθαραστηρες στα χέρια να περιφέρονται στους χώρους του πάρκιγκ τόσο του εν λόγω καταστήματος όσο και στο προστατευμένο πάρκιγκ του σούπερ μάρκετ.
Και ξανά η ίδια ιστορία,προσπαθούσαν να πουλήσουν σε ανυποψίαστους πολίτες παρμπριζοκαθαραστηρες που οι ίδιοι είχαν προηγουμένως αφαιρέσει .
Προφανώς αυτή τη φορά επέλεξα να περιμένω στο αυτοκίνητο, γιατί το "δις εξ αμαρτειν ουκ ανδρός σοφού εστίν".
Και αναρωτιέμαι, υπάρχει κάποιος που θα μπορούσε να σταματήσει αυτό το νέο τους "παιχνίδι", το οποίο αποτελεί φθορά της περιουσίας μας, και μας δημιουργεί πρόσθετο πονοκέφαλο;

 Δηλαδή δεν φτάνουν τα πάγια και έκτακτα έξοδα που προσπαθούμε να καλύψουμε κάθε μήνα, πρέπει επιπλέον τα αντικαθιστούμε υλικές ζημιές που προκαλούν κάποιοι ανεγκέφαλοι με στόχο το περιστασιακό κέρδος.


Ευχαριστώ για την φιλοξενία 
Π.Π.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ