"Μπαλάκι" για ένα rapid test, ημέρα Κυριακή

Newsroom
Newsroom

Ταλαiπωρία για να μπει στο νοσοκομείο, ενώ παντού δεν υπάρχει μάσκα ούτε για δείγμα!

Αγαπητό Cretalive,

θέλω να καταγγείλω όλους τους αρμόδιους φορείς σε σχέση με τη παρακάτω -τραγική- κατάσταση που βίωσε η αδερφή μου, χθες έξω από το Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου. Με τον πατέρα της να νοσηλεύεται εντός του νοσοκομείου και την ίδια εργαζόμενη 6 ημέρες στις 7, διαθέτει την 7η για να βοηθήσει την οικογένεια της, σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που ζούμε.

Χθες Κυριακή 19 Ιουνίου και ώρα λίγο μετά τις 10 το βράδυ. Είχε ξεκινήσει από το μεσημέρι να βρει φαρμακείο ώστε να κάνει το καθιερωμένο rapid test πριν εισέλθει στο νοσοκομείο. Όμως από το μεσημέρι η απάντηση που λάμβανε ήταν πως ήταν Κυριακή και παρότι εφημέρευαν τα φαρμακεία, δεν έκαναν rapid και μπορούσαν να της δώσουν μόνο self test. Το βράδυ τελικά κατάφερε να βρει φαρμακείο που να την εξυπηρετήσει , αφότου είχε χαλάσει πόσα χρήματα σε ταξί ... και μετά βρέθηκε έξω από το Νοσοκομείο περιμένοντας για αρκετή ώρα ακόμη μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα. Μια κατάσταση τραγική.

Ένας τουρισμός ανοιχτός χωρίς υποχρεωτικές μάσκες από τη μία... μια γραφειοκρατία ενός βαθιά ριζωμένου στην αεργία συστήματος από την άλλη. Και στη μέση ο πολίτης να γίνεται μπαλάκι. Αν ήταν τουρίστρια στη Μύκονο θα πέφτανε με τα μούτρα ποιος θα την εξυπηρετήσει. Ως πότε το κράτος θα νοιάζεται μόνο για το τι θα πάρει, ανεξάρτητα του τι δίνει;

 

Σ.Λ.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ