Να χρειάζεσαι κλειδαρά ... και να μην απαντάει!

Newsroom
Newsroom

Διαφημιστικά αυτοκόλλητα που ... μόνο ρυπαίνουν και τελικά δε βοηθούν!

Αγαπητό Cretalive

Σχεδόν σε όλες τις πολυκατοικίες, υπάρχουν κολλημένα αυτοκόλλητα διαφημιστικά των κλειδαράδων (κυρίως) και άλλων επαγγελματιών, που διαφημίζουν τις υπηρεσίες τους συχνά ρυπαίνοντας την εμφάνιση των ιδιοκτησιών αλλά (παρά τις έντυπες προειδοποιήσεις-πινακίδες) κανείς δεν τις λαμβάνει ποτέ υπόψη του.

Την Τετάρτη 31/8/2022 σε κεντρική περιοχή της πόλης και περί ώρα 03.30-04.30 τα ξημερώματα, χρειάστηκε να καλέσουμε κλειδαρά για μια άκρως επείγουσα και έκτακτη ανάγκη για να ανοιχτεί μια πόρτα διαμερίσματος.

Καλέσαμε πολλάκις όλα τα τηλέφωνα που υπήρχαν αναρτημένα στα διάφορα αυτοκόλλητα της κεντρικής εισόδου (περίπου 12-15).

ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ.

Προκύπτει λοιπόν το λογικό ερώτημα: Είναι αυτή ποιοτική παροχή υπηρεσιών;

Αν οι "επαγγελματίες" αυτοί δεν επιθυμούν οι εν δυνάμει πελάτες τους να τους "ενοχλούν" κάποιες δύσκολες ώρες, ας το γράψουν τουλάχιστον στα διαφημιστικά τους , ή ας ορίσουν  εκείνοι το ωράριό τους πχ μόνο τις εργάσιμες ώρες κλπ.

Πιστεύω ότι η  τεκμηριωμένη αυτή αναφορά, εκφράζει το πρόβλημα και πολλών άλλων συμπολιτών μας που χρειάστηκαν την αντίστοιχη παροχή υπηρεσιών και δεν μπόρεσαν να επιλύσουν το πρόβλημά τους.

Προτείνω λοιπόν η επαγγελματική ένωση των εν λόγω επιχειρηματιών (αν υπάρχει) να μεριμνήσει για την άμεση επίλυση του προβλήματος καθιερώνοντας πρόγραμμα "εφημεριών" ανά περιοχή το οποίο είτε να αναρτάται στο internet ανά μήνα, είτε με κλήση συγκεκριμένου τηλεφωνικού αριθμού με αυτόματο τηλεφωνητή, είτε με άλλο τρόπο που εκείνοι θα επιλέξουν.

Επίσης επειδή το θέμα εκτιμώ ότι απασχολεί γενικώτερα όλη την Ελλάδα, θα ήταν ευχής έργον η πολιτεία να νομοθετήσει σχετικά ώστε να υπάρχει πανελλαδικά ομοιόμορφη εφαρμογή των κανόνων που θα θεσμοθετηθούν και ταυτόχρονα να εξυπηρετουνται με ασφάλεια οι πολίτες σε μια τους υπαρκτή ανάγκη, αν θέλουμε να θεωρούμαστε μια πολιτισμένη Ευρωπαϊκή χώρα.

Γ.Μ.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ