Ο... δικός μας σκουπιδότοπος και ένα χρόνιο πρόβλημα!

Ο... δικός μας σκουπιδότοπος και ένα χρόνιο πρόβλημα!

Με αφορμή προ ημερών το δημοσίευμα σε περιοχή του Ηρακλείου με ένα "μινι" σκουπιδότοπο αποφάσισα να σας παραθέσω τις παρακάτω φωτογραφίες, με την συγκατάθεση εννοείται και των γειτόνων μου, για το δικό μας σκουπιδότοπο. 

Το πρόβλημα στη περιοχή μας το γνωρίζουν οι αρμόδιες υπηρεσίες χρόνια τώρα. Η παραπάνω περιγραφή έχει να κάνει για τη περιοχή του Ξηροποταμου και συγκεκριμένα στην συμβολή των οδων Ταϋγέτου και Πατσιδερου. 

Το φαινόμενο συνέβαινε στην αρχή στον ακριβώς απο πανω δρομο, δηλαδή στην Ταϋγέτου και ΔελλαπόÏ τα Λεονάρδου, όμως υστερα απο φωνές και πολλους τσακωμούς και με τους υπαίτιους και με τις υπηρεσίες, ηρθαν και καθάρισαν οι αρμόδιες υπηρεσίες και έπειτα το πρόβλημα συνεχίστηκε στο δρόμο που προανέφερα. 

Κάνω αυτή την παράκληση για δημοσίευση του φαινομένου αυτού διότι έχουμε κουραστεί τοσο για το θέαμα αυτό οσο και να πηγαίνουμε στους γιατρούς για κρέμες και αντιβιωσεις απο τη μόλυνση που μας προκαλούν τα έντομα που μας δαγκώνουν από αυτή την εστία που έχει δημιουργηθεί. 

Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας και  ευχόμαι να γίνει κάτι ουσιώδες με την περιοχή μας και οχι απλά να έρθουν να καθαρίσουν μια φορά και μετά πάλι σε 3 χρόνια!

m

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ