Ο "Γολγοθάς" μιας ετοιμόγεννης στο ΙΚΑ!

Ο "Γολγοθάς" μιας ετοιμόγεννης στο ΙΚΑ!

Ηλεκτρονικά δε γίνεται αποδεκτή η αίτηση, στο υποκατάστημα του ΙΚΑ δεν μπορούν να την εξυπηρετήσουν... και πλησιάζει ο ερχομός του μωρού!

Αγαπητό Cretalive,

θέλω τη βοήθειά σας γιατί έχω απογοητευτεί εντελώς! Ανήκω στο ΙΚΑ Ηρακλείου, θέλω να φτιάξω την αίτηση για το επίδομα κύησης που γίνεται μόνο στο ΙΚΑ. Από τις 6/12 γίνεται πλέον μόνο ηλεκτρονικά. Μπαίνω να φτιάξω την αίτηση και μου γράφει ότι δε συμφωνεί ο αριθμός λογαριασμού με τον ΑΦΜ μου, ενώ πριν ακριβώς από έναν μήνα οι ίδιοι μου πλήρωσαν αναρρωτική άδεια στον ίδιο λογαριασμό.

Έχω πάει, λοιπόν, τρεις φορές στο ΙΚΑ και δεν ξέρουν τί είναι αυτό που φταίει και δεν μπορώ να κάνω την αίτηση. Ρωτάω να μου δώσουν απαντήσεις και μου λένε ότι δεν ξέρουν! Ρωτάω ποιος είναι υπεύθυνος, να επικοινωνήσω για να καταφέρω να κάνω την αίτηση ηλεκτρονικά, μου απαντάνε; "Εμείς!". "Τότε", λέω "γιατί δε μου το φτιάχνετε;" και απαντούν ότι δεν ξέρουν να μου το κάνουν... Ποιος ξέρει τότε;! 

Δεν ξέρω που να απευθυνθώ. Πήρα στα κεντρικά στην Αθήνα και μου είπαν ότι θα το κοιτάξουν και θα μου στείλουν email. Δεν έχω λάβει κανένα email, κανείς δεν ξέρει κανείς να μου απαντήσει, περνάνε οι μέρες και δεν έχω πάρει τα χρήματα που πρέπει. Στο τέλος θα τα χάσω, επειδή βρίσκονται κάποιοι σε θέσεις που δεν πρέπει και που δεν ξέρουν τη δουλειά τους! Είμαι 8 μηνών και με τρέχουν πέρα δώθε χωρίς κανένα λόγο!

Ρ.Β.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ