"Ο κυκλικός κόμβος και το... ρεκόρ Γκίνες"

"Ο κυκλικός κόμβος και το... ρεκόρ Γκίνες"

" Φυσικά η οποία παρέμβαση το μόνο ουσιαστικό που έκανε είναι να αφήνει πολύ χώρο στους παράνομους να δυσχεραίνουν όλη την υπόλοιπη κίνηση"

Αγαπητό cretalive,

εδώ και μερικές ήμερες είχαν αρχίσει τα έργα των παρεμβάσεων για να λυθεί έστω εν μέρει το πρόβλημα στο σημείο της γέφυρας του Αη Γιάννη του Χωστού... Αρχικά λοιπόν καθώς έγινε μια διαπλάτυνση του σημείου δεξιά της γέφυρας αυτό που έγινε ήταν να διευκολύνουν όλους τους  παράνομους ( "έξυπνους") οδηγούς που ερχόμενοι από την εθνική μπαίνουν εντελώς παράνομα στην πάροδο Λυσιστράτης για να προσπεράσουν όλους τους νόμιμους ( "χαζούς") που κάνουν τον κύκλο από τις σχόλες του ΟΑΕΔ για να καταλήξουν στο ίδιο σημείο!

Σήμερα λοιπόν με μεγάλη μου έκπληξη είδα να τοποθετούν τον κυκλικό κόμβο κάπου εκεί στην άκρη με αποτέλεσμα οι οδηγοί που έρχονται προς φοινικιά από Παπαγιάννη Σκουλά αντί να μπαίνουν δεξιά στον κυκλικό κόμβο να τον προσπερνούν από αριστερά αφού είναι στην άκρη!! Σκέφτηκα να βγάλω φωτογραφία αλλά πραγματικά μόνο οποίος βρεθεί στο σημείο μπορεί να δει και να νοιώσει αλλά και τέλος να συμφωνήσει ότι είμαστε για ρεκόρ Γκίνες σχεδιασμού και υλοποίησης τέτοιων έργων!!! Πραγματικά αυτοί που το σκεφτήκαν αξίζουν βραβείο! Φυσικά η οποία παρέμβαση το μόνο ουσιαστικό που έκανε είναι να αφήνει πολύ χώρο στους παράνομους να δυσχεραίνουν όλη την υπόλοιπη κίνηση όπως ανέφερα παραπάνω!

Τι πιο απλό από το να έφτιαχναν μερικές τριγωνικές νησίδες ώστε να μην μπορεί να βγει κάποιος ανάποδα από την Λυσιστράτης και να οριοθετηθούν οι ουρές από Χριστομιχάλη Ξυλούρη, Λυκείου και Παπαγιάννη Σκουλά..(με νησίδες)... Ελλάς η μάλλον Ηράκλειο... το μεγαλείο σου!!!!... Καλές Γιορτές εύχομαι, ευχαριστώ για τη φιλοξενία!

 
 
Γ.Σ.
 
 
 
 
Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ