«Ο λογαριασμός ήρθε αφού είχε λήξει» – Η κραυγή αγανάκτησης για τα ΕΛΤΑ σε Μοχό και Λαγγάδα

Για «κατάντια» των ΕΛΤΑ μιλούν κάτοικοι της περιοχής

Δεν είναι η πρώτη φορά που κάτοικοι χωριών της Κρήτης διαμαρτύρονται για την κατάσταση στη διανομή της αλληλογραφίας. Αυτή τη φορά, η φωνή διαμαρτυρίας έρχεται από τον Μοχό και τη Λαγγάδα, όπου, σύμφωνα με καταγγελία πολίτη στο Cretalive, η εξυπηρέτηση έχει φτάσει σε οριακό σημείο.

 Η διανομή γίνεται μόλις μία φορά την εβδομάδα, με αποτέλεσμα ηλικιωμένοι να περιμένουν επί ώρα, όρθιοι, μέσα στη ζέστη του καλοκαιριού ή στο κρύο του χειμώνα, για να παραλάβουν την αλληλογραφία τους. Και σαν να μην έφτανε αυτό, λογαριασμοί φτάνουν στα χέρια των παραληπτών αφού έχουν ήδη λήξει, ενώ άλλοι φαίνεται να... χάνονται στη διαδρομή.

Όπως καταγγέλει ο Ν.Λ. στο Cretalive: «Η κατάσταση στα ΕΛΤΑ Μοχού και Λαγγάδας έχει φτάσει στο απροχώρητο. Ο ταχυδρόμος περνά πλέον μόλις μία φορά την εβδομάδα, γύρω στις 10:30 το πρωί, με αποτέλεσμα ηλικιωμένοι άνθρωποι να περιμένουν όρθιοι, είτε μέσα στη ζέστη είτε στο κρύο, για να παραλάβουν την αλληλογραφία τους. Αφού η διανομή γίνεται μόνο μία φορά την εβδομάδα, γιατί να μην πραγματοποιείται από νωρίς το πρωί;

Σήμερα παρέλαβα τον λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος, ο οποίος είχε λήξει από χθες. Και δεν πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό. Το ίδιο συνέβη και σε πολλούς συγχωριανούς μου, που έλαβαν τους λογαριασμούς τους εκπρόθεσμα.

Παράλληλα, υπάρχουν περιπτώσεις όπου η αλληλογραφία δεν φτάνει ποτέ στον σωστό προορισμό. Στέλνεις έναν λογαριασμό σε μια διεύθυνση και καταλήγει κάπου αλλού.

Αυτή είναι, δυστυχώς, η εικόνα που βιώνουμε σήμερα και που, κατά τη γνώμη μου, αποτελεί την απόλυτη ξεφτίλα του ελληνικού πελατειακού κράτους των εργολάβων.»

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο


 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση