Οι τρύπες στην άσφαλτο "περιμένουν" για μήνες

Οι τρύπες στην άσφαλτο "περιμένουν" για μήνες

Κάποιον αρμόδιο να "ασχοληθεί" μαζί τους

Κύριοι

Σας γνωρίζω τα παρακάτω:

1) Από τις κακοκαιρίες του χειμώνα, δημιουργήθηκαν κάποιες τρύπες στον ασφαλτοστρωμένο δρόμο μήκους περίπου 500 μέτρων από την Εθνική οδό στο ύψος της Παντάνασσας μέχρι τη διακλάδωση προς το μοναστήρι της Αγίας Φωτεινής στην περιοχή ευθύνης του Δήμου Μαλεβιζίου.

2) Επειδή κανείς δεν ενδιαφερόταν επι μήνες, για την αποκατάσταση των βλαβών (ορισμένες τρύπες ήταν επικίνδυνες για τους οδηγούς και τα οχήματα) , απέστειλα την 5/6/2020 σχετικό e-mail προς τον κ. Δήμαρχο Μαλεβιζίου με πλήρη περιγραφή του προβλήματος και παρακαλούσα για την αποκατάσταση των βλαβών.

3) Αφού πέρασε ένας μήνας και κανείς δεν είχε ενδιαφερθεί για το θέμα, τηλεφώνησα στη Γραμματεία του Δήμου για πληροφόρηση σχετικά με την εξέλιξη του θέματος.

4) Μετά από το σχετικό έλεγχο η αρμόδια της γραμμής του πολίτη από το Δήμο Μαλεβιζίου, επικοινώνησε μαζί μου για να με πληροφορήσει ότι ο "δαίμων της τεχνολογίας" είχε στείλει το αρχικό μου e-mail στα spam e-mails και έτσι το πρόβλημα, δεν περιήλθε εις γνώσιν κανενός αρμοδίου. Αφού όμως επιτέλους η αρμόδια υπηρεσία, έλαβε γνώση του προβλήματος , με διαβεβαίωσε ότι θα μεριμνούσε να λυθεί σύντομα το πρόβλημα.

5) Σε νέα τηλεφωνική επικοινωνία μου μαζί της περι τις 13/8/2020 για την μη εισέτι επίλυση του  προβλήματος, με ενημέρωσε ότι τον Αύγουστο οι υπηρεσίες έχουν πολλούς αδειούχους και υπάρχει αρκετή δυσκολία στην επίλυση του θέματος.

6) Επειδή  σωστά πρόβλεψα ότι το πρόβλημα δεν πρόκειται να λυθεί γρήγορα και εύκολα, ανέλαβα εξ' αρχής την πρωτοβουλία και γέμισα με πέτρες τις πιό επικίνδυνες λακούβες ώστε τουλάχιστον να μην καταστρέφονται τα λάστιχα των αυτοκινήτων που πέφτουν μέσα σε αυτές.

7) Η κατάσταση αυτή παραμένει η ίδια ακόμα και σήμερα .

8) Παρόμοιο πρόβλημα που είχε παρουσιαστεί  τον Απρίλιο του 2019 με ένα μου e-mail στην τότε Δημοτική αρχή, το πρόβλημα αποκαταστάθηκε σε μια εβδομάδα , αλλά τότε ήταν παραμονές Δημοτικών εκλογών.

9) Ελπιζουμε μετά την δημοσιοποίηση του θέματος στα τοπικά ΜΜΕ να μην περιμένουμε να αποκατασταθούν οι βλάβες τις παραμονές των επόμενων Δημοτικών εκλογών,  γιατί δυστυχώς αργούν.


Γ.Μ.
*Φωτογραφία αρχείου

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ