"Ούτε νερό έχουμε, έρχονται και υπέρογκοι λογαριασμοί ρεύματος!"

Newsroom
Newsroom

Μια αναγνώστρια-κάτοικος της περιοχής του Κατσαμπά, γράφει για το πρόβλημα υδροδότησης και τις συνέπειες που φέρει στους λογαριασμούς ρεύματος

Αγαπητό cretalive

εδώ και πολλά χρόνια, περισσότερο από το μισό της ζωής μου, είμαι κάτοικος της περιοχής του Κατσαμπά. Αυτό που συμβαίνει με το νερό και την υδροδότηση τα τελευταία χρόνια έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο!

Δεν είναι πολύ πίσω στον χρόνο, όταν μας είπαν πως θα φτιάξουν την υδροδότηση της πόλης, πως θα έχουμε κάθε μέρα νερό, πως .... Από εκείνη τη στιγμή κι έπειτα η κατάσταση είναι ανυπόφορη! Κάνουμε μαύρα μάτια για να δούμε νερό στις σωληνώσεις μας πια! Κι όταν δούμε, η πίεση είναι τόσο χαμηλή που αναγκαζόμαστε να βάλουμε να δουλέψουν τα μοντεράκια... Τώρα εν καιρώ ενεργειακής κρίσης, το να βάζουμε κάθε μέρα 8ωρες να λειτουργεί ένα μοντεράκι για να έχουμε πρόσβαση στο νερό κι ΑΝ, είναι τουλάχιστον εξωφρενικό! 

Ούτε νερό έχουμε για τις βιολογικές μας ανάγκες, ούτε για να μαγειρέψουμε και έρχονται και κάτι υπέρογκοι λογαριασμοί ρεύματος αφού έχουμε καθημερινά τα μοντέρ στην πρίζα ! Δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει, αλλά κάτι πρέπει να γίνει, η ποιότητα της ζωής μας δεν μπορεί να θεωρείται αμελητέα !

Με εκτίμηση, 

Ε.Γ

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ